Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Να γιατί όλοι καίγονται να κατέβουν στις εκλογές! Πόσα παίρνουν δήμαρχοι και ευρωβουλευτές;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Να γιατί όλοι καίγονται να κατέβουν στις εκλογές! Πόσα παίρνουν δήμαρχοι και ευρωβουλευτές;;;

Παρά τη δραστική μείωση των αποδοχών τους από τον Ιανουάριο του 2013, πολλές δεκάδες χιλιάδες είναι οι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στη μάχη για μια θέση, στα αιρετά συμβούλια των οργανισμών τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Γιάννης Καυκάς : Δείτε τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές !


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΥΚΑΣ του Δημητρίου, γεννήθηκε και ζει στην Πάτρα. Είναι 1ος πανελληνιονίκης και 1ος βαλκανιονίκης στα 10χλμ βάδην.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ !


Ο Υγειάρχης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος άφησε για λίγο τα καθήκοντα του για να αφιερωθεί στον μονάκριβο γιο του Μάξιμο που έγινε 6 ετών.Οι δυο τους πέρασαν ευχάριστες στιγμές μαζί και απόλαυσαν το κάθε λεπτό.

ΑΡΧΕΣ ΜΑΗ 50000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΝ ΟΑΕΔ !


Οι διαδικασίες για τις 50.000 προσλήψεις σε δήμους ,δημόσιους φορείς και οργανισμούς προβλέπονται να ξεκινήσουν άμεσα, το πρώτο δεκαήμερο Μαΐου, με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για το 2014, ενώ για το 2015 αναμένονται 40.000 ακόμη προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας.

«Ο λόγος που απάντησα "Όχι" στην πρόταση του Αποστόλη Κατσιφάρα!»

Ο διαχειριστής έκδοσης του patra gossip-news.gr , Ηλίας Τσίπας , εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση αναφερόμενος στην πρόταση που δέχτηκε από τον νυν Περιφερειάρχη Δυτ.Ελλάδας , Αποστόλη Κατσιφάρα , για κοινή πολιτική συμπόρευση .

ΔΕΙΤΕ το προεκλογικό φυλλάδιο του Αχιλλέα Ροδίτη! Σας αρέσει; (έχει και άλλο εκτός από το εξώφυλλο)




Σχεδόν μισός τόνος χασίς στο λιμάνι της Πάτρας !

Σχεδόν μισός τόνος χασίς στο λιμάνι της Πάτρας

Σχεδόν μισό τόνο χασίς εντόπισαν άνδρες του λιμενικού σε ελέγχους που έκαναν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στο λιμάνι της Πάτρας. Συγκεκριμένα σε φορτηγό-ψυγείο και σε επικαθήμενο εντοπίστηκαν 460 κιλά χασίς και συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός.

Ο Σπύρος Γιαννόπουλος ανεβάζει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων - Αποτέλεσε το .."colpo grosso" του Κώστα Χριστόπουλου !


Διαβάζουμε σε καθημερινή βάση την μακρά λίστα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που αποφάσισαν να ασχοληθούν τελικά με τα κοινά της πόλης τους . Το ίδιο σκηνικό θα λέγαμε πως εξελίσσεται και στα πολιτικά δρώμενα της Αχαϊκής πρωτεύουσας , με δεκάδες νέους αυτή τη φορά να δηλώνουν βροντερό..."παρών" !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...