Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Καμίνης θυμήθηκε τους άστεγους 1 μήνα πριν τις εκλογές !

kaminis100

Τις προεκλογικές παροχές τις έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές σε αυτή τη χώρα. Όταν όμως το «παιχνίδι» ξεφεύγει και η ανθρωπιά γίνεται αντικείμενο πολιτικής, τότε πραγματικά κάτι δεν πάει καλά. Όχι ότι περιμέναμε από κάτι τέτοιο για να το καταλάβουμε.

Πάτρα : Η Μαρία Ρήγα ευχαριστεί δημόσια τον Αντιδήμαρχο Έργων , Βασίλη Λοτσάρη - Δείτε τον λόγο !


Το σωματείο Κωφών και Βαρήκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδας και ειδικότερα η Γραμματέας αυτών , η Μαρία Ρήγα ευχαριστούν δημόσια τον νυν δήμαρχο Πατρέων , Γιάννη Δημαρά , για τις άμεσες ενέργειες ανάπλασης που πραγματοποιούνται στο κέντρο που στεγάζονται τα γραφεία τους !

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος και η Νικολέτα Αναστασοπούλου !


Αναμφίβολα αποτελεί μια εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν πως θα συμβεί !

Το Hlias - Tsipas blog μόλις ενημερώθηκε για την απρόσμενη απόφαση της Νικολέτας Αναστασοπούλου να ασχοληθεί με τα κοινά . Συγκεκριμένα , είναι οριστικό πως θα θέσει υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ερυμάνθου , όπου άλλωστε είναι και η γενέτειρα πόλη της !

Εμείς να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία !


ΠΑΤΡΑ: Ο Ν.Οικονομόπουλος ανακοίνωσε δέκα ακόμη υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους !


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, γιατρός Νίκος Οικονομόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Δυνατή», ανακοινωσε σήμερα δέκα ακόμη υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συστρατεύονται στην μάχη για την πόλη που θέλουμε, μαζί με τους δεκάδες ακόμα υποψήφιους που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες .

ΠΑΤΡΑ : Θρήνος στην οικογένεια του Δημάρχου-"Έφυγε" η μητέρα της συζύγου του-Αναχώρησε μαζί με την συζυγό του εκτάκτως το πρωί για Ιταλία


Αναχώρησε ξαφνικά από την Πάτρα ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς καθώς από χθες η οικογένεια του θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της συζύγου του Μαριλένας Πεζερίκο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...