Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Στην παρουσίαση του Μώραλη Υπουργός της ΝΔ, ο Κ. Αρβανιτόπουλος!

arvanitopoulos

Ίσως γίνουμε κουραστικοί όταν τονίζουμε τις επιτυχίες μας, αλλά ας ευλογήσουμε κι εμείς λίγο τα γένια μας!

EΚΤΑΚΤΟ: Xιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες επιτέθηκαν στις ανατολικές περιοχές -Πληροφορίες για 11 νεκρούς

18110575_2014_04_15T142946Z_849198913_GM1EA4F1QD501_RTRMADP_3_UKRAINE.limghandler

Μεγάλης έκτασης στρατιωτική επιχείρηση ξεκίνησε ο Στρατός του Κίέβου στις ανατολικές ρωσόφωνες περιοχές με τις μάχες να μαίνονται αυτή την στιγμή στα αεροδρόμια του Σλοβάνσκ και του Κράματορσκ.
Οι ρωσόφωνοι με ελαφρό οπλισμό αμύνονται του πατρίου εδάφους τους ενώ το Κίεβο κατηγορεί την Μόσχα ότι έχει στείλει το επίλεκτο 45ο Σύνταγμα Spetznaz που εδρεύει έξω από την Κουμπίνκα στην Μόσχα και υπερασπίζουν τα αεροδρόμια κάτι που η Μόσχα δεν έχει δεχθεί.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι Spetznaz ξεκίνησαν την επιχείρηση με αερομεταφορά.
Ουκρανικά μαχητικά εγγύς υποστήριξης Su-25 και μαχητικά πολλαπλού ρόλου Su-27 και ΜiG-29 συμμετέχουν στην επιχείρηση και βομβαρδίζουν ανηλεώς τους ρωσόφωνους που ήδη ζήτησαν επίσημα την συνδρομή της Μόσχας. Ενα ουκρανικό μαχητικό Su-27 καταρρίφθηκε πάνω από το Κράματορσκ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν εννέα νεκρούς, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Στις περιοχές των δύο αεροδρομίων επικρατεί κόλαση πυρός και το Κράματορσκ φαίνεται ότι έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του ουκρανικού Στρατού.
Τρία επιθετικά ελικόπτερα Μil-Mi 24 ξεκίνησαν να χτυπούν τις δυνάμεις αυτοάμυνας στο αεροδρόμιο του Slavyansk,ενώ αμέσως μετά ακολούθησε έφοδος από τους Ουκρανούς στρατιώτες.
Η συνολική δύναμη των Ουκρανών φτάνει τους δύο χιλιάδες προσωπικό.
Για περισσότερα : Εδώ

Δείτε πως είναι σήμερα η Ματούλα από το » Καφέ της Χαράς «!Αγνώριστη! [φωτο]


Την γνωρίσαμε στο ρόλο… της Ματούλας μέσα από το Καφέ της Χαράς!

«Βόμβα»: Με «αρχηγό» τον Ζαγοράκη κατεβαίνει στις ευρωεκλογές η ΝΔ!


Το όνομα- έκπληξη αναζητούσαν εδώ και καιρό στο Μαξίμου για να μαγνητίσει τους ψηφοφόρους στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μπορεί να ακουγόταν έντονα τον τελευταίο καιρό το όνομα της Πηγής Δεβετζή αλλά τελικά όπως υποστηριζει σε δημοσίευμα της η «Καθημερινή« τελικά φαίνεται ότι το «μπαμ« θα γίνει με το όνομα του πρώην αρχηγού της εθνικής μας ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη!

Στο Αφγανιστάν το Boeing, ζωντανοί οι επιβάτες!!!


Για αεροπειρατεία κάνουν λόγο στελέχη της πρώην KGB – Θρίλερ και με το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε εν μέσω πτήσης ο συγκυβερνήτης Μία νέα πτυχή στο μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, θέτουν στο τραπέζι των ερευνών οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο: Έκανε άλμα με τη μηχανή του πάνω από τον ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ…Θα σας κοπεί η ανάσα


Δεν έχουμε να πούμε και πολλά, πραγματικά ο άνθρωπος αυτός έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα…Δείτε το απίστευτο βίντεο που κόβει πραγματικά την ανάσα….

Για περισσότερα : Εδώ

Γκολάρα από τον διάδοχο του Μέσι! (βίντεο)

article-2604361-1d1d179f00000578-9_634x419

Ο 19χρονος Μαροκινός της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ Ελ Χανταντί, σκόραρε από το κέντρο στη νίκη της ομάδας του με 3-0 με αντίπαλο την Μπενφίκα για το UEFA Youth League.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

H Emirates έρχεται και θέλει 3.800 αεροσυνοδούς από την Ελλάδα !

Emirates A380_6

Η Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 09:00π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace προσφέροντας τη δυνατότητα, σε όσους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν .

Διπλωματική γκάφα της Ουκρανίας, υποδέχθηκαν τον Ελβετό πρόεδρο με σημαία της Δανίας !

04166943

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο πρόεδρος της Ελβετίας, Ντιντιέ Μπουρκχάλτερ τη γκάφα της Ουκρανίας, όπου αντί για τη σημαία της χώρας του, στην καθιερωμένη φωτογραφία της χειραψίας του με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Αρσένι Γιάτσενιουκ, τοποθέτησαν τη σημαία της Δανίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...