Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η ειρωνική απάντησή του Παντελή Παντελίδη στον Ζαχαράτο !

unnamed (3)

Μπορεί ο αδερφός να απάντησε …σκληρά όμως και ο ίδιος πήρε θέση! Ο Παντελής Παντελίδης μέσα από την official σελίδα του στο facebook,  λίγα λεπτά μετά την επίθεση του Τάκη Ζαχαράτου πρόσθεσε μια φωτογραφία με ένα τατουάζ!

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας , Νώντας Μπρούτζος , μιλάει για όλους και όλα στο Hlias-Tsipas blog !



  • Σε πρώτο πλαίσιο , πες μας ορισμένα βιογραφικά στοιχεία για σένα , προκειμένου να σε γνωρίσουν καλύτερα οι κάτοικοι του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου άλλωστε ζητάς την ψήφο τους στις αυτοδιοίκητες εκλογές του Μαΐου που ακολουθούν .

Αυτοί είναι οι Πατρινοί τραγουδιστές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπαρμπούνη στον Δήμο της Δυτικής Αχαΐας !



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες το προεκλογικό κάλεσμα ή καλύτερα συγκέντρωση φίλων και στενών συνεργατών που είχε διοργανώσει ο Δημήτρης Μπαρμούνης σε γνωστό στέκι της Κάτω Αχαΐας !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...