Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι στο σπίτι γνωστού Πατρινού στο Πλατάνι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι στο σπίτι γνωστού Πατρινού στο Πλατάνι Από τα ξημερώματα σήμερα το πρωί και μέχρι το απόγευμα πολλοί ιδιοκτήτες της περιοχής έχουν δηλώσει  διάρρηξη

Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σήμερα μετά τις  2.30 το μεσημέρι σε πολυτελές σπίτι γνωστού Πατρινού στο Πλατάνι. Αφού ακινητοποίησαν με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.
Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός από τις δεκάδες καταγγελίες για διαρρήξεις  σε σπίτια της περιοχής του Ρίου.
Από τα ξημερώματα και μέχρι και σήμερα το απόγευμα πολλοί ιδιοκτήτες της περιοχής έχουν δηλώσει τη διάρρηξη της οικίας τους.
Πηγή : thebest.gr

Ο κόσμος της Πάτρας αγκάλιασε την Εθνική πόλο - Στην μεγάλη εξέδρα του "Αντώνης Πεπανός" βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι

Ο κόσμος της Πάτρας αγκάλιασε την Εθνική πόλο - Στην μεγάλη εξέδρα του "Αντώνης Πεπανός" βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι Η Εθνική μας, αναχώρησε για την Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα

Ανταποκρίθηκε ο κόσμος της Πάτρας και τίμησε με την παρουσία του την Εθνική μας ομάδα που αγωνίστηκε στην πόλη του. Στην μεγάλη εξέδρα του «Αντώνης Πεπανός» βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι που συμπαραστάθηκαν ζεστά στις προσπάθειες των διεθνών μας.
Μάλιστα το θερμό χειροκρότημα απέσπασε και η Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ουγγαρία, κατά την παρουσίαση των διεθνών, με το κοινό της Πάτρας να αποδεικνύει την παιδεία του για το άθλημα της υδατοσφαίρισης, σε μια πόλη με ιστορία στο άθλημα.
Το τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα περιελάμβανε μεταξύ των άλλων χορευτικά από ομάδα φοιτητών, σε ελληνικές λαϊκές νότες.
* Αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο απένειμε ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκώλης στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ με τη σειρά της η Ομοσπονδία τίμησε τον Νίκο Βασιλείου για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση της διαιτησίας.
* Την παρθενική του συμμετοχή στην 13άδα της Εθνικής μας ομάδας, πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος. Εκτός 13άδας έμειναν ο Στέφανος Γαλανόπουλος και ο Γιώργος Δερβίσης.
Η Εθνική μας, αναχώρησε για την Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: Λύγισε στο φινάλε (11-12) η Εθνική πόλο από την Ουγγαρία

Πάτρα: Λύγισε στο φινάλε (11-12) η Εθνική πόλο από την Ουγγαρία Παρουσία 2.000 φιλάθλων που έδωσαν το παρών στο "Α. Πεπανός"

Πάλεψε στα ίσα η Εθνική μας, απέναντι στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά στο τέλος έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, αφού οι Μαγυάροι βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν τον αγώνα (12-11) και να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ, από τον Β΄ Όμιλο της Ευρώπης.
Τα πανηγύρια στον πάγκο της Ουγγαρίας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, δίνουν και το στίγμα της αποψινής αναμέτρησης μπροστά σε ένα κοινό ενθουσιώδες που στήριξε μέχρι τέλους την πολύ καλή Εθνική μας.
Οι διεθνείς μας, με τοπ σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη (5 γκολ), έδειξαν ότι αυτή η Εθνική ομάδα έχει μέλλον, έχει περιθώρια μεγαλύτερης βελτίωσης, δυνατότητες να σταθεί ψηλά στο διεθνές στερέωμα του αθλήματος, απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εκεί όπου η ομάδα με αυτό το μέταλλο που λέγεται Ουγγαρία, έκανε καλύτερη διαχείριση και με την εμπειρία των σπουδαίων παικτών της – κυρίως του Ντένες Βάργκα και του Μάρτον Σίβος – κυριολεκτικά απέδρασε από το «Αντώνης Πεπανός».
Απέναντι της μια ομάδα, η Ελλάδα, που άρεσε. Με σπιρτάδα στις κινήσεις της, αποφασιστικότητα και θέληση, με διορατικότητα και υπομονή εκεί που χρειαζόταν, στάθηκε άτυχη στο τέλος όταν θα μπορούσε να στείλει το ματς στην διαδικασία των πέναλτι.
Καλό ποσοστό στον παραπάνω (6/10), καλή κυκλοφορία, καλοί και οι περισσότεροι αυτοματισμοί της, όμως η Ουγγαρία ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε.
Ο φρενήρης ρυθμός των διεθνών μας στην πρώτη περίοδο, έφερε σερί 4-0 υπέρ της Εθνικής μας ομάδας, με 3 γκολ από τον Γιάννη Φουντούλη και ένα από τον Χριστόδουλο Κολόμβο, με την Ουγγαρία, που είχε προηγηθεί (Ντάνιελ Βάργκα) να μειώνει στη συνέχεια (4-2).
Οι Μαγυάροι έκαναν το δικό τους σερί (3-0) στην δεύτερη περίοδο και αφού ο Φουντούλης είχε δώσει αέρα τριών τερμάτων (5-2). Το γκολ του Ντένες Βάργκα στα 4’’ από τα λήξη του 8λέπτου, έφερε στα ίσα τις δύο ομάδες (6-6).
Το γκολ του Μάρτον Σίβος (8-9) στα 8’’ έβαλε μπροστά την Ουγγαρία, στο τρίτο 8λεπτο, με την Εθνική μας να ισοφαρίζει δύο φορές, με Κολόμβο (7-7) και Βλαχόπουλο (8-8), αλλά να χάνει με 3 ποινές τον Κυριάκο Ποντικέα.
Συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη στην τελευταία περίοδο. Ο Βλαχόπουλος έδωσε προβάδισμα (11-10) στα 2.22’’, ο Χάραϊ ισοφάρισε (1.36΄΄) και μετά από τάιμ άουτ του Μπένεντεκ στα 10’’ επίθεσης των Μαγυάρων, ο Σίβος (0.38’’)διαμόρφωσε το τελικό σκορ (11-12), αφού χάθηκε η τελευταία επίθεση μας.
Η Διακύμανση
Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 0-1 Βάργκα Ντάνιελ (π/π), 1-1 Φουντούλης Ι. (π/π), 2-1 Φουντούλης Ι. (π/π), 3-1 Φουντούλης Ι. (πέν.), 4-1 Κολόμβος (φ), 4-1 Χάραϊ (π/π)
Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 5-2 Φουντούλης Ι. (π/π), 5-3 Σίβος (5μ), 5-4 Βάργκα Ντένες (π/π), 5-5 Κόβακς (π/π), 6-5 Δελακάς (π/π), 6-6 Βάργκα Ντένες (φ)
Γ΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 6-7 Βάργκα Ντένες (περιφέρεια), 7-7 Κολόμβος (π/π), 7-8 Χάραϊ (φουνταριστός), 8-8 Βλαχόπουλος (περιφέρεια), 8-9 Σίβος (φουνταριστός)
Δ΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 9-9 Αφρουδάκης Χρ. (περιφέρεια), 9-10 Βάργκα Ντένες (πέναλτι), 10-10 Φουντούλης Ι. (5μ), 11-10 Βλαχόπουλος (π/π), 11-11 Χάραϊ (π/π), 11-12 Σίβος (περιφέρεια)
Τα 8λεπτα: 4-2, 2-4, 2-3, 3-3
ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Γαλανίδης, Μυλωνάκης, Γούβης, Ποντικέας, Φουντούλης Ι. 5, Βλαχόπουλος 2, Αφρουδάκης Χρ. 1, Δελακάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας, Καπότσης, Τζωρτζάτος
6/10 π/π, 1/1 πέναλτι, 1 φουνταριστός, 1  5μ., 2 περιφέρεια
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Τίμπορ Μπένεντεκ): Νάγκι, Γκορ – Νάγκι, Μάνταρας, Ανγκιάλ, Βάμος, Χοσνιάσκι, Κόβακς 1, Σίβος 3, Βάργκα Ντάνιελ 1, Βάργκα Ντένες 4, Τοτ, Χαράι 3, Λεβάι
5/10 π/π, 1/1 πέναλτι, 3 φουνταριστός, 1 5μ, 2 περιφέρεια
Διαιτητές: Ντέγιαν Άντζιτς (Μαυροβούνιο) – Γκέρνοτ Χάντσελ (Γερμανία)
Παρατηρητής: Αλεκσάνταρ Σόσταρ (Σερβία)
Η Βαθμολογία
(Β’ Όμιλος Ευρώπης)
1.Ουγγαρία        28-23     8
2. ΕΛΛΑΔΑ          28-31     2
3. Κροατία          18-20     1
Επόμενη αγωνιστική (11 Μαρτίου): ΕΛΛΑΔΑ – Κροατία
Πηγή : thebest.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...