Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: "Φούντωσε" τζάκι στην Κρήνη

Πάτρα: "Φούντωσε" τζάκι στην Κρήνη  Ευτυχώς χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερα προβλήματα

Μια ακόμα καμινάδα τζακιού σε σπίτι στην Πάτρα «φούντωσε» το βράδυ του Σαββάτου. Αυτή τη φορά το σπίτι που κινδύνεψε βρίσκεται στην περιοχή της Κρήνης.
Ωστόσο το συμβάν έληξε άμεσα χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.
Πηγή : thebest.gr

Πύργος: Τροχαίο με τραυματισμό στο κέντρο της πόλης! Το πεζοδρόμιο γέμισε αίματα

Πύργος: Τροχαίο με τραυματισμό στο κέντρο της πόλης! Το πεζοδρόμιο γέμισε αίματα  Ένας τραυματίας

Το ατύχημα συνέβη όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας VW Golf, κινούμενο επί της οδού Παπαφλέσσα με κατεύθυνση προς την Πατρών, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Rover που «κατέβαινε» την οδό Μυστρά, με συνέπεια να εκσφενδονιστεί το Golf στην πιλοτή πολυκατοικίας και να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός του Golf, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου.
Πηγή : thebest.gr

Από την Βάρδα της Ηλείας ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του σε αγώνα Dragster στο Ελληνικό - Θρήνος στο Facebook - ΦΩΤΟ

Από την Βάρδα της Ηλείας ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του σε αγώνα Dragster στο Ελληνικό - Θρήνος στο Facebook - ΦΩΤΟ  Το χρονικό της τραγωδίας

Ακολουθούσε τους αγώνες του θεσμού και διέπρεπε με τη μεγάλη του αγάπη στους δύο τροχούς.


Σκηνές που προκαλούν πραγματικά σοκ εξελίχτηκαν σήμερα το μεσημέρι στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αγώνα Dragster.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που ήταν να φιλοξενήσει αθλητές αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας έμελλε να στιγματιστεί από τον θάνατο του 19χρονου Νίκου Μπερδέ από τη Βάρδα Ηλείας και τον βαρύτατο τραυματισμό (οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι κλινικά νεκρός) του 21χρονου Μανώλη από την Σαντορίνη. Ο τελευταίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο «Ασκληπιείο Βούλας».

Το χρονικό της τραγωδίας 
Ο συγκεκριμένος αγώνας που θεωρείται... προπόνηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 250 άρχισαν να καλύπτουν το λεγόμενο 400αρι και να «γράφουν» τους χρόνους τους.

Όλα όμως άλλαξαν γύρω στις 13.15 το μεσημέρι, όταν μπροστά σε 1.000 περίπου θεατές και τη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν τα δύο παλικάρια. Ο πρώτος μ' ένα ειδικά διαμορφωμένο «παπάκι» και ο δεύτερος με μία «Suzuki Hayabusa» 1.300 κ.εκ. εξελιγμένη για αγώνες Dragster.

Ο αναβάτης της μικρής μοτοσυκλέτας ξεκίνησε την προσπάθειά του και ολοκλήρωσε μετά από λίγο, οπότε και άρχισε να κατευθύνεται προς το σημείο (γύρω στα 500 μέτρα μετά τον τερματισμό), όπου οι οδηγοί κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό συμβάν, ο αναβάτης της «Hayabusa» στην κυριολεξία εμβόλισε τον συναθλητή του, καθώς εκείνη την ώρα η ταχύτητα με την οποία έπεσε πάνω του ήταν κοντά στα 200 χλμ./ώρα.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ακαριαία ο νεαρός αναβάτης....

«Τον έσυρε για σχεδόν 50 μέτρα» Χαρακτηριστική της κατάστασης που διαμορφώθηκε, αποτελεί η μαρτυρία θεατή στο zougla.gr, ο οποίος μεταξύ άλλων κατήγγειλε πως το δεύτερο ασθενοφόρο άργησε να φθάσει στον τόπο της τραγωδίας.

«Ο οδηγός της "Hayabusa" έπεσε με πάρα πολλά χιλιόμετρα πάνω στον οδηγό με τη μικρή μοτοσυκλέτα. Τον έσυρε για σχεδόν 50 μέτρα. Παντού υπήρχαν συντρίμμια. Επικράτησε πανικός. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αλλά και να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το ασθενοφόρο που υπήρχε, πήρε τον έναν αναβάτη αλλά το δεύτερο ασθενοφόρο άργησε να έρθει σχεδόν 45 λεπτά».

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας αυτοκινήτου, Μανώλη Χαλιβελάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο αγώνας (όσον αφορά στα αυτοκίνητα) ήταν αναγνωρισμένος. Παράλληλα, το zougla.gr επιχείρησε να μιλήσει και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας, Στέλιο Κoρέλη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ άκαρπη ήταν και η προσπάθεια επικοινωνίας με τον Μανώλη Διακάκη, πρόεδρο της διοργανώτριας λέσχης, του οποίου το κινητό ήταν απενεργοποιημένο.

Θρήνος στο Facebook

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια όσο και τους στενούς φίλους του 19χρονου.

Τα μηνύματα στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ήταν συνεχή.

Απαρηγόρητοι οι φίλοι του στο Facebook



Απαρηγόρητοι οι φίλοι του στο Facebook Απαρηγόρητοι οι φίλοι του στο Facebook 





Πηγή : zougla.gr

Πάτρα: Κυκλοφοριακό πρόβλημα στους… πεζόδρομους – Καβαλάνε πεζοδρόμια οι οδηγοί για ν’ αποφύγουν τα κολονάκια

Πάτρα: Κυκλοφοριακό πρόβλημα στους… πεζόδρομους – Καβαλάνε πεζοδρόμια οι οδηγοί για ν’ αποφύγουν τα κολονάκια  Απίστευτα σκηνικά το μεσημέρι του Σαββάτου, Ρήγα Φεραίου και Κανάρη

Σκηνικά που δεν πάει το μυαλό σας εξελίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην διασταύρωση με τον άλλο πεζόδρομο εκείνον της Κανάρη. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά κυκλοφορούσαν κανονικότατα, σαν να μην συμβαίνει κάτι το παράξενο ή το παράνομο.
Συμπολίτες σημειώνουν μάλιστα, χωρίς δόση υπερβολής, ότι κάποια στιγμή προκλήθηκε (ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ) κυκλοφοριακό πρόβλημα αφού διασταυρώθηκαν δύο Ι.Χ. και ένα φορτηγό!
Ψάχνοντας λύση στο κομφούζιο ο οδηγός του φορτηγού καβάλησε το πεζοδρόμιο για να περάσει δίπλα από το κολονάκι που υπάρχει επί της Κανάρη και στην συνέχεια τον ακολούθησε και ο οδηγός του ενός Ι.Χ..
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που τράβηξε στο σημείο το thebest.gr, τα πεζοδρόμια είναι κατεστραμμένα αφού όπως σημειώνουν συμπολίτες το παραπάνω περιστατικό δεν είναι η εξαίρεση αλλά δυστυχώς ο κανόνας της Πατρινής καθημερινότητας!
Πηγή : thebest.gr

Χειροπέδες σε μαστροπό-ιδιοκτήτη μπαρ στην Κόρινθο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, 61χρονος, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Συγκεκριμένα σήμερα τα ξημερώματα, αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου συνέλαβαν τον 61χρονο ιδιοκτήτη μπαρ, ο όποιος προήγαγε στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ, 36χρονη Ρουμάνα, η οποία εργαζόταν στο κατάστημά του.
Επιπλέον, μέσα στο μαγαζί, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μία ξύλινη ράβδο, συνολικού μήκους 46 εκατοστών.
Ο 61χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 36χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Το έσκασε ο διοργανωτής του Promo Flight αφήνοντας τους πάντες απλήρωτους- Πανικός στο "Τόφαλος"

Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Το έσκασε ο διοργανωτής του Promo Flight αφήνοντας τους πάντες απλήρωτους- Πανικός στο "Τόφαλος"  Έμειναν όλοι σύξυλοι

Πανικός επικρατεί σύμφωνα με πληξροφορίες του thebest.gr  στο ¨Τόφαλος¨ όπου γινόταν η διοργάνωση του Promo Fight. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τα μικρόφωνα ότι ο διοργανωτής το έσκασε αφήνοντας άπαντες...απλήρωτους.
Tρεις αγώνες για να ολοκληρωθεί εμφανίστηκε η παρουσιάστρια και ανακοίνωσε ότι ντερέπεται πολύ για τον διοργανωτή που την κοπάνησε και κρέμασε όλη τη διοργάνωση".
Το Promo Fight ήρθε  για πρώτη φορά στην πόλη μας και όλοι οι λάτρεις του kick boxing του μουάι τάι και επαγγελματικής πυγμαχίας είχαν  δώσει ραντεβού για να παρακολουθήσουν τις μάχες στο ρινγκ.
Πηγή : thebest.gr

Και οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ΤΙΜΟΥΝ τα 21 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ της ΘΥΡΑΣ 7!

Και οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ΤΙΜΟΥΝ τα 21 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ της ΘΥΡΑΣ 7!

Οι Άγγλοι φίλαθλοι γνωρίζοντας πολύ καλά, τον πόνο της απώλειας από το Χέιζελ των Βρυξελλών, το Χίλσμπορο......
Στο σημερινό ματς, στο «Άνφιλντ», εναντίον της Άρσεναλ, ούτε οι φίλαθλοι της Liverpoolξέχασαν τα 21 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ - κι όχι θύματα - της «ΘΥΡΑΣ 7», παρά τη «μεθυστική» νίκη τους, με 5-1.


Οι Άγγλοι φίλαθλοι γνωρίζοντας πολύ καλά, δυστυχώς, τον πόνο της απώλειας - «τραγωδία του Χέιζελ», με 39 ανθρώπινες απώλειες και περισσότερους από 600 τραυματισμούς, στις 25 Μαΐου του 1985, κατά τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, μεταξύ Λίβερπουλ και Γιουβέντους - τίμησαν τη μνήμη των 21 ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ, με την ανάρτηση σχετικού πανό, όπως παρουσίασε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΟλυμπιακούPorto Leone.  

Το 96 στο πανό, «συμβολίζει» τον αριθμό των φιλάθλων της Liverpool, που έχασαν τη ζωή τους, στο Χίλσμπορο, πριν από 24 χρόνια, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Νότιγχαμ Φόρεστ, λόγω εγκληματικής αμέλειας της αστυνομίας, όταν δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον κόσμο, που συνεχώς έφτανε στο γήπεδο και γι' αυτό αποφάσισε ν' ανοίξει μία πύλη εξόδου και η μάζα του πλήθους να πάει στην κεντρική κερκίδα που ήταν ήδη μισογεμάτη. Κίνηση που αποδείχτηκε εγκληματική...
Πηγή : Newspistol.gr

Πάτρα: Η Ελένη Τσολάκη θα μεταδώσει για λογαριασμό του Alpha την καρναβαλική παρέλαση

Πάτρα: Η Ελένη Τσολάκη θα μεταδώσει για λογαριασμό του Alpha την καρναβαλική παρέλαση Στις 2 Μαρτίου

Ελένη Τσολάκη όπως όλα δείχνουν επιλέχθηκε να μεταφέρει μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όσα θα γίνουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.
Ο Δήμος έχει έλθει σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό για τη μετάδοση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.
Πηγή : www.thebest.gr

Πάτρα: Μπήκαν σε εκκλησία των Δεμενίκων αλλά... ατύχησαν! Δεν βρήκαν τίποτα στο παγκάρι

Πάτρα: Μπήκαν σε εκκλησία των Δεμενίκων αλλά... ατύχησαν! Δεν βρήκαν τίποτα στο παγκάρι Στόχος διαρρηκτών η εκκλησία

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε για μια ακόμη φορά η εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα της Πάτρας.
Η καταγγελία για τη διαρρήξη έγινε χθες το πρωί στην αστυνομία απο τον ιερέα που παρατήρησε ότι η κύρια είσοδο της εκκλησίας είχε παραβιαστεί.
Οι διαρρήκτες σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν πάρει τίποτα αφού στο παγκάρι της εκκλησίας δεν υπήρχαν χρήματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μπήκαν και βγήκαν απο την εκκλησία παραβιάζοντας την αλουμινένια κύρια είσοδο με αιχμηρό αντικείμενο.
Πριν λίγο διάστημα πήραν χρήματα από το παγκάρι και μια εικόνα μεγάλης αξίας από τον Ιερό ναό στα Δεμένικα ενώ και τότε οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της εκκλησίας ενώ στην συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Πηγή : www.thebest.gr

Κεφαλονιά: Πάνω από 2.000 κάτοικοι του Ληξουρίου έχουν εγκαταλείψει την πόλη - Τρομάζουν οι μνήμες του 1953

Κεφαλονιά: Πάνω από 2.000 κάτοικοι του Ληξουρίου έχουν εγκαταλείψει την πόλη - Τρομάζουν οι μνήμες του 1953 "Ο φόβος, ο χειρότερος εχθρός"...

Σοκαρισμένοι από τον εφιάλτη των Ρίχτερ, περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι του Ληξουρίου, έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και με πλοία έφυγαν από την Κεφαλονιά.
Όσοι έμειναν πίσω, τους βρίσκει το ξημέρωμα μέσα στα αυτοκίνητα και τα αντίσκηνα. Τα σπίτια είναι κλειστά, ο φόβος του πλιάτσικου έχει θέσει σε συναγερμό την αστυνομία, η οποία εντείνει τη νύχτα τις περιπολίες σε όλες τις γειτονιές και τα χωριά, που έχουν πληγεί.
«Είναι ο φόβος, ο χειρότερος ο εχθρός. Δεν ξέρω τώρα, αν θα κάνει, ή όχι, κάποιο μεγαλύτερο σεισμό» λέει ο Παναγιώτης Μπουρμπούλης από τα Χαβδάτα Ληξουρίου. Το ΑΠΕ τον συνάντησε με την σύζυγό του, μέσα στο πλοίο όπου φιλοξενούνται οι σεισμοπαθείς, στο λιμάνι του Αργοστολίου.
Ο σεισμός, λέει, τον έπιασε και τις δύο φορές στον ύπνο. Η στατικότατα του σπιτιού του, δεν έχει ακόμη ελεγχθεί. «Κοιμόμαστε δέκα μέρες στο αυτοκίνητο. Σήμερα ήρθαμε στο πλοίο. Μέσα στο αυτοκίνητο ακούγαμε έναν υπόκωφο θόρυβο, μία βοή σαν να σκάνε δυναμίτες. Ακόμη και μέσα στο σπίτι ακούγεται κάθε δέκα λεπτά. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο Ληξούρι».
Μέσα στο ίδιο καράβι φιλοξενούνται 1.000 άτομα, οικογένειες με παιδάκια, ηλικιωμένοι και νέοι, είτε επειδή τα σπίτια τους κρίθηκαν ακατάλληλα, είτε για τον φόβο ενός μεγαλύτερου σεισμού. Στο πλοίο υπάρχει ιδιαίτερη φροντίδα για όλους, καθώς καλύπτονται όλες οι ανάγκες τους για φαγητό, θέρμανση και ύπνο. Τα θέμα που απασχολεί όλους, είναι η επόμενη μέρα.
Οι ηλικιωμένοι μοιράζονται και τις μνήμες του 1953.
Εκείνες οι στιγμές, της 12ης Αυγούστου του 1953, ζωντανεύουν σε μία παρέα ηλικιωμένων. Τότε φυσικά ήταν νεαροί. Η συζήτηση φέρνει στην επιφάνεια εικόνες φρίκης.
«Είδαμε, τότε, τον χάρο με τα μάτια μας. Πριν τον μεγάλο σεισμό, έγιναν δύο μικρότεροι, αλλά ισχυροί. Είχαμε βγει σε ένα χωράφι και κατασκηνώσαμε, εκεί όπου είναι σήμερα το νοσοκομείο». Ο Γιώργος Πετινάτος, 20 χρόνων παλικάρι τότε. «Ήταν Τετάρτη μεσημέρι. Αυτό, που μας έμεινε, οι εικόνες που έρχονται ακόμη είναι, ότι σαν παιδιά περνάγαμε μέσα από τα ερείπια και μας κούναγαν το χέρι και ζήταγαν βοήθεια, αλλά δεν μπορούσες να δώσεις, διότι από πάνω κρέμονταν κομμάτια τοίχων και ξύλα» θυμάται.
Ο Παναγιώτης Μπουρμπούλης, το 1953 ήταν 12 χρόνων. Συμπληρώνει: «Έφτανε μια βοή από τη θάλασσα, σαν να έρχονταν άρματα μάχης. Ήμουν στο χωράφι και άπλωνα με τον πατέρα μου σταφίδα. Όρθιος ήμουν, κάτω με πέταξε».
Όλοι τους τονίζουν ότι το 1953 ήταν μία εποχή που ο κόσμος της Κεφαλονιάς δεν φοβόνταν τους σεισμούς, λόγω άγνοιας κινδύνου. «Δεν ξέραμε από σεισμούς και δεν φοβόμαστε. Τα σπίτια ήταν από χώμα. Ερχόταν ο σεισμός και έφευγε, μέχρι που έγινε η καταστροφή και θρηνήσαμε θύματα».
Βοήθεια σε όσους επλήγησαν από τον σεισμό προσφέρουν πολλές κεφαλονίτικες επιχειρήσεις, σύλλογοι και πολιτιστικά Σωματεία από άλλες περιοχές του νησιού. Επιπλεόν, μέρα με τη μέρα πολίτες οργανώνονται σε εθελοντικές ομάδες για να προσφέρουν βοήθεια σε τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη.
Το 1953 δίδαξε τους Κεφαλονίτες, ότι πρέπει να θωρακίζουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Το 2014, που το νησί άντεξε, έδειξε ότι πρέπει να θωρακίζουν και την ψυχή τους.
Πηγή : www.thebest.gr

Δύο μαθητές από την Πάτρα έβαλαν μικρή "βόμβα" σε καφετέρια!



Δύο μαθητές Λυκείου της Πάτρας προσήχθησαν χθες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) με την κατηγορία ότι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, χαμηλότατης ισχύος, ο οποίος και ανεφλέγη σε εστιατόριο - μπάρ της Αθήνας!

Οι δυο μαθητές, της Β' τάξης Λυκείου της Πάτρας, είχαν μεταβεί στην Αθήνα στο πλαίσιο ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής. Κάποια στιγμή, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, αποσπάστηκαν από τους συμμαθητές και εκπαιδευτικούς τους και κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο - μπαρ στο οποίο και τοποθέτησαν χαμηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος αναφλέγη και προξένησε μικροζημιές στο κατάστημα.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή "Φόρα Παρτίδα" των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.

Μετά την προσαγωγή των δυο μαθητών στην ΓΑΔΑ, εκπαιδευτικοί του σχολείου ήρθαν σε συνεννόηση τόσο με τους αστυνομικούς όσο και με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και συμφωνήθηκε αυτή η εφηβική επιπολαιότητα των δυο μαθητών να μην έχει συνέχεια, πέραν των κυρώσεων που προβλέπονται στο σχολικό περιβάλλον.

Έτσι, οι μαθητές αφέθηκαν ελέυθεροι και πλέον είναι η εκπαιδευτική κοινότητα εκείνη που θα αποφασίσει για τα περαιτέρω. Πάντως, και απο μέρους του ιδιοκτήτη του καταστήματος δεν υπήρξε διάθεση να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό.


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Πόσοι μετασεισμοί έγιναν μετά το 4,6 στην Πάτρα;



Εννέα μικρούς μετασεισμούς, με τον μεγαλύτερο εντάσεως 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ - στις 10.57 το πρωί- έχει καταγράψει έως τώρα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, μετά τον σεισμό 4,6 Ρίχτερ σήμερα τα ξημερώματα (3.21 π.μ.) στον Πατραϊκό.

Πηγή : http://flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ποιον από τους παρακάτω θα επιλέγατε για Δήμαρχο της Πάτρας; Γράψτε το όνομά του




1. Δημήτρης Πεφάνης

2. Γιάννης Δημαράς

3. Νίκος Τζανάκος

4. Κώστας Χριστόπουλος

5. Κώστας Πελετίδης

6. Χρήστος Πατούχας

7. Νίκος Οικονομόπουλος

8. Ανδρέας Τζουραμάνης

9. Δημήτρης Αϊβαλής

10. Τάκης Γεωργακόπουλος

11. Κώστας Σπαρτινός

12. Βίβιαν Σαμούρη

13. Λένα Καλεντζώτη

14. Αλέξης Σκαρμέας


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr



Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...