Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σκάνδαλο : Πώληση μωρού για 10.000 ευρώ στην Πάτρα !




Απαράδεκτοι γονείς αποφάσισαν και κοστολόγησαν τη ζωή του μικρού αγοριού 10.000 ευρώ αλλά ευτυχώς συνελήφθησαν! 

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, προχώρησαν πριν από λίγο στην εξάρθρωση κυκλώματος προβαίνοντας στη σύλληψη δύο ατόμων και συγκεκριμένα ενός ημεδαπού άνδρα 36 ετών και μιας Αλβανίδας 35 ετών με την κατηγορία ότι προσπάθησαν να πουλήσουν αγοράκι 3,5 μηνών σε γυναίκα αστυνομικό, η οποία προσποιήθηκε την υποψήφια αγοραστή, έναντι του χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας είχαν την πληροφορία για την ύπαρξη και την δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος.

Χθες βράδυ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, έγινε το πρώτο ραντεβού με τη μητέρα του παιδιού, υπήκοος Ρουμανίας και εκεί αποφασίστηκε να δοθεί τελικά ο μικρός στην υποψήφια αγοραστή, “κλείνοντας” έτσι τη συμφωνία.

Το ραντεβού προσδιορίστηκε για σήμερα, όμως για άγνωστο λόγο σε αυτό δεν προσήλθαν για να πουλήσουν το παιδί οι φυσικοί γονείς, αλλά το ζευγάρι του ημεδαπού Ρομά και της Αλβανίδας, που τελικώς συνελήφθη.

Οι δύο συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας Πάτρας, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι βιολογικοί γονείς του μωρού, το οποίο στο μεταξύ θα δοθεί προς φροντίδα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, αφού πρώτα μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.


ΠΗΓΗ : http://kalikantzaros.net

Κόντρα μωρού με σκύλο για το φαγητό - Δείτε το ΑΠΙΘΑΝΟ video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου...!

Κόντρα μωρού με σκύλο για το φαγητό!!! Δείτε το ΑΠΙΘΑΝΟ video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου...!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δει όλος ο κόσμος! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!!!

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δει όλος ο κόσμος! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!!

Το βίντεο δείχνει ένα νησί μέσα στον ωκεανό, 2000 χλμ μακριά από στεριά.. Στο νησί αυτό δεν ζει κανείς και τίποτα, μόνο πουλιά. Δεν θα πιστέψετε τι θα δείτε στο βίντεο... Σας παρακαλώ, μην ρίχνετε ΤΙΠΟΤΑ στην θάλασσα! Όχι άλλα σκουπίδια στις θάλασσες!!!
Είναι απίστευτο, δες τι συνέπειες έχουν τα σκουπίδια στις θάλασσες!!!
Αυτό το βίντεο πρέπει να το δει όλος ο κόσμος!!!
Είναι πολύ σημαντικό να το κοινοποιήσουμε ΟΛΟΙ!

Για περισσότερα : Εδώ

Πάτρα Τώρα: Ισχυρή σεισμική δόνηση 4.2 Ρίχτερ




Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Πάτρα πριν από λίγο.

Συμφωνα με το Ευρω-Μεσογειακού Σεισμολογικό Κέντρο πρόκειται για σεισμό που σημειώθηκε στις 00.49  μεγέθους 4.2 Ρίχτερ 35 χλμ Ανατολικά -της Πάτρας, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα.

Read more: www.patrasnews.com

ΠΑΤΡΑ: Αναζητούνται οι 2 γονείς του βρέφους που αλλοδαποί επιχείρησαν να το πουλήσουν σε αστυνομικούς-20.000 ευρώ είχαν ...κοστολογήσει το μωρό!-ΒΙΝΤΕΟ



Μία ακόμη υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους, ήρθε στο φως. Ενας 36χρονος Ρομά και μία 35χρονη Αλβανίδα επιχείρησαν να πουλήσουν το παιδί, που δεν ήταν δικό τους, για 10.000 ευρώ στην Πάτρα. Οι δράστες, που λειτουργούσαν σαν μεσάζοντες, αναζητούσαν «αγοραστή» για το 3,5 μηνών βρέφος, αλλά οι σχετικές πληροφορίες έφτασαν στην αστυνομία και στήθηκε παγίδα. 

Για περισσότερα στο www.dete.gr

ΠΑΤΡΑ: Αύριο η κηδεία του Γιώργου Σπαθαράκη – Θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας



Νεώτερη Ενημέρωση Αύριο το μεσημέρι στις 3.30 , από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας "Γεγονότα", Γιώργου Σπαθαράκη ο οποίος έφυγε σήμερα νωρίς το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην ΕΣΗΕΠΗΝ για λογαριασμό των άνεργων δημοσιογράφων. Τα χρήματα μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι στο λογαριασμό της Αlpha Bank: GR 3801405320532002101093485 Ο Γιώργος Σπαθαράκης - Δημοσιογράφος και εκδότης - «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 χρόνων δίνοντας σκληρή μάχη για δύο μήνες. Ο Κρητικός στην καταγωγή, αλλά πολιτογραφημένος Πατρινός, νοσηλευόταν από τα Χριστούγεννα στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. 

Ο Γιώργος Σπαθαράκης ήρθε στην Πάτρα από το Ηράκλειο της Κρήτης από όπου καταγόταν για σπουδές στη σχολή Πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστημίου. Εντάχθηκε από νωρίς στο δημοκρατικό κίνημα και είχε έντονη παρουσία στη δράση του φοιτητικού κινήματος ως μέλος του Δημοκρατικού Αγώνα και στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και του ΚΚΕ Εσωτερικού. Ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Ανυφαντή με την οποία μαζί όπως και με άλλους δημοσιογράφους ξεκίνησαν την εφημερίδας «Γεγονότα» Στο πλευρό του ήταν το τελευταίο διάστημα η γυναίκα του, συνεργάτες αλλα και φίλοι του. Δίπλα του βρισκόταν και ο γνωστός χειρουργός - καθηγητής Διονύσιος Καραβίας ο οποίος τον στήριξε με την επιστημονική του κάτάρτιση αλλα και ιδιαίτερα με ανθρώπινη ευαισθησία. 

Πηγή : dete.gr

Πάτρα: Θλίψη στην Περιβόλα για τον θάνατο του Σπύρου Δρόσου

Πάτρα: Θλίψη στην Περιβόλα για τον θάνατο του Σπύρου Δρόσου  Αύριο στις 3 το μεσημέρι  η κηδεία του

Θλίψη προκάλεσε  στην Περιβόλα της Πάτρας ο θάνατος του 82χρονου αγρότη  Σπύρου Δρόσου, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και  αγαπητός στην περιοχή. Ο Σπύρος Δρόσος ήταν πατέρας του Νίκου Δρόσου γνωστού με το ψευδώνυμο "Νεβάδα", πρώην ιδιοκτήτη καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από το Ναό Ζωοδόχου Πηγής Περιβόλας.
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: Έκκληση για αιμοπετάλια απευθύνουν συγγενείς ασθενούς που νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ

Πάτρα: Έκκληση για αιμοπετάλια απευθύνουν συγγενείς ασθενούς που νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ Υπάρχει άμεση ανάγκη

Έκκληση απευθύνουν οι συγγενείς του κ. Δημήτριου (Τζίμη) Χαραλαμπόπουλου για δωρεά αιμοπεταλίων. Ο κ. Χαραλαμπόπουλος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και υπάρχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια. Όσοι επιθυμούν μπορούν να δωρίσουν αιμοπετάλια στο Νοσοκομείο του Ρίου αναφέροντας το όνομά του. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 2610 999669.
Πηγή : thebest.gr

Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά - Άλλο ένα δύσκολο βράδυ για τους σεισμόπληκτους - Τσελέντης: Φτάνει η σπέκουλα

Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά - Άλλο ένα δύσκολο βράδυ για τους σεισμόπληκτους -  Τσελέντης: Φτάνει η σπέκουλα Ανάστατοι οι κάτοικοι του νησιού

Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 21:42 στην Κεφαλονιά αναστατώνοντας εκ νέου τους κατοίκους του νησιού.
Συγκεκριμένα, ο δυνατός μετασεισμός, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών, είχε επίκεντρο 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αργοστολίου και εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, έγινε δε ιδιαίτερα αισθητός και στην Ζάκυνθο.
Τσελέντης: Φτάνει η σπέκουλα
Ως Κεφαλλονίτης θλίβομαι είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1 ο Άκης Τσελέντης. Έχουμε μπλέξει. Να μην πω, με τι ακριβώς έχουμε μπλέξει.Ο κύριος σεισμός τελείωσε. Φτάνει η σπέκουλα».
Η κ. Χούκλη τον ρώτησε, ποιοι κάνουν σπέκουλα και μετά από έναν μικρό δισταγμό απάντησε: «δημοσιογράφοι και επιστήμονες».
Τέλος, δήλωσε, πως είναι η τελευταία φορά που βγαίνει. Θα αποσυρθεί στα όργανά του (ΒΑΝ) και μόνο εάν προκύψει κάτι σοβαρό, θα ξαναμιλήσει.
Μίνι υπουργικό συβούλιο
Στο μεταξύ ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπουργών, συγκαλεί την Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλονιά.
Στην σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Μιχελάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη. Επίσης θα συμμετάσχουν οι Γενικοί Γραμματείς των υπουργείων καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Την Κεφαλονιά θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής από τους σεισμούς και να ενημερωθεί για τα προβλήματα του νησιού. Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς την Πέμπτη και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον σεισμό στις Καμάρες


Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο η δόνηση ήταν 3.7 Ρίχτερ, με επίκεντρο 7 χλμ βορειοδυτικά στις Καμάρες του Νομού Αχαϊας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 8.19 το βράδυ 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πάτρας


Χαρακτηριστικό ήταν το μικρό εστιακό του βάθος, μόλις 5 χλμ.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ σε Σαμαρά από Κεφαλονίτες! Τους γύρισε την πλάτη και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ άρον άρον!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ΔΕΝ σας δείχνουν τα κανάλια...!

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ σε Σαμαρά από Κεφαλονίτες! Τους γύρισε την πλάτη και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ άρον άρον!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ΔΕΝ σας δείχνουν τα κανάλια...!

Ωραία και χαριτωμένα τα ρεπορτάζ με τον Σαμαρά που πήγε στην Κεφαλονιά για να... λύσει όλα τα προβλήματα, ωραία και χαριτωμένα τα ρεπορτάζ με τα χαμόγελα και την αποθέωση του εθνοσωτήρα πρωθυπουργού. Αυτή, όμως, είναι η αλήθεια;

Οι Κεφαλονίτες, χτυπημένοι από τη μανία της φύσης, βλέπουν ότι ζουν σε μια χώρα υπό κατοχή που δεν πρόκειται να τους προστατεύσει/

Και όταν βλέπουν μπροστά τους τον Σαμαρά; ΞΕΣΠΟΥΝ!

Τι κάνει ο πρωθυπουργός; Το πιο... σώφρον! Τους γυρνάει την πλάτη και αποχωρεί άρον άρον μαζί με την κουστωδία του.

Για περισσότερα : Εδώ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Τι ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ κάτω από τα χαλάσματα των Δίδυμων Πύργων;;; Δεν πάει το μυαλό σας...!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Τι ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ κάτω από τα χαλάσματα των Δίδυμων Πύργων;;; Δεν πάει το μυαλό σας...!

Ο σκελετός ενός πλοίου ηλικίας τουλάχιστον 200 ετών ανακαλύφθηκε δίπλα στο «σημείο μηδέν» των Δίδυμων Πύργων, κάτω από την πρόσχωση που είχε δημιουργήσει την περιοχή του Μπάτερι Παρκ πάνω στον ποταμό Χάντσον.
Έκπληκτοι οι εργάτες αντελήφθησαν ότι οι «γεωμετρικά» τοποθετημένες ξύλινες σανίδες που ξεπρόβαλλαν μέσα από την αλμυρισμένη και γεμάτη κοχύλια, μαύρη, παχιά λάσπη, έμοιαζαν πολύ με τα πλαϊνά πλοίου.Προς στιγμήν οι ειδικοί αμφιταλαντεύθηκαν. Γρήγορα όμως κατέληξαν ότι αυτά τα περίεργα απομεινάρια παρέπεμπαν σε κάτι πολύ διαφορετικό από τις ξύλινες προβλήτες που χρησιμοποιούσαν οι έμποροι περασμένων αιώνων για να εκμεταλλευθούν κάθε σπιθαμή γης και θαλάσσης στο νοτιότερο -και διαχρονικώς ακριβότερο άκρο- του Μανχάταν:
«Η διάταξη των ξύλων ήταν τόσο τέλεια που δεν άφηνε αμφιβολίες ότι το εύρημα αποτελούσε κουφάρι πλοίου», δήλωσε στους New York Times ο Μάϊκλ Παπαλάρντο (Michael Pappalardo), ένας από τους αρχαιολόγους που έχουν αναλάβει την ιστορική τεκμηρίωση των ευρημάτων.
και ενώ η εκσκαφή είχε τραπεί πλέον σε ανασκαφή, κάθε αμφιβολία - ειδικών τε και ανειδικεύτων- είχε διασκεδασθεί: ένας ξύλινος, καλοσχηματισμένος και δεκάμετρος σκελετός είχε αναφανεί πλήρης στην επιφάνεια. Πλοίο-φάντασμα στα θεμέλια των Δίδυμων Πύργων Η έκταση όπου βρέθηκε το πλοίο, μέχρι τη δεκαετία του '70 ήταν ποτάμι, αλλά μετατράπηκε σε στεριά από το χώμα της εκσκαφής των θεμελίων του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου, δημιουργώντας την περιοχή Μπάτερι Παρκ.
Οι ειδικοί τοποθετούν τη ναυπήγηση του πλοίου από τα μέσα έως τα τέλη του 18ου αιώνα και λένε ότι το κουφάρι του δεν φαίνεται να έχει υποστεί ανθρώπινες αλλοιώσεις τα τελευταία 200 χρόνια. Για του λόγου το αληθές, έχουν στείλει δείγματα ξύλου σε ειδικά εργαστήρια δενδρολογίας, τα οποία μπορούν εκτιμήσουν με ακρίβεια την ηλικία του ευρήματος, χρονολογώντας τους δακτυλίους του δέντρου από το οποίο είχε κατασκευαστεί.
Αργότερα, ένα μέτρο πιο μακριά από τον σκελετό βρέθηκε και μια άγκυρα βάρους 45 κιλών, αλλά οι επιστήμονες δεν είναι ακόμη σίγουροι ότι ανήκε στο ίδιο πλοίο. Ολόγυρα, η περιοχή είναι διάσπαρτη από ίχνη ανθρώπινης παρουσίας και κυρίως από δερμάτινες σόλες παπουτσιών, χωρίς ακόμα να υπάρχει εξήγηση γι" αυτό. Όπως λέει ο Μπράουερ, ένας ιστορικός ειδικευμένος στη ναυσιπλοΐα, το συγκεκριμένο σκάφος πρέπει να ήταν ποντοπόρο και να είχε διαπλεύσει την Καραϊβική, καθώς στην ξυλεία του έχουν διεισδύσει μικροί θαλάσσιοι οργανισμοί του 18ου αιώνα. Οι ρομαντικοί Νεοϋορκέζοι της υπόθεσης ήδη φαντασιώνουν μία όμορφη σκούνα να διασχίζει τον ποταμό Χάντσον έχοντας για φόντο την Αγία Τριάδα, την ιστορική εκκλησία με τις 23 καμπάνες που κάποτε ήταν το υψηλότερο (86 μέτρα) κτίσμα του Μανχάταν.
Οι αρχαιολόγοι, από την πλευρά τους, ενδιαφέρονται περισσότερο να βεβαιωθούν ποια είναι η πλώρη και ποια η πρύμνη του σκάφους. Δηλώνουν σίγουροι ότι αυτό ήταν τρεις φορές μεγαλύτερο του ανευρεθέντος και τώρα προσπαθούν να το ανασύρουν σκάβοντας προσεκτικά με τα χέρια, καθώς το ξύλο του είναι πολύ ευπαθές. Τα νέα της ανακάλυψης, συνδυασμένα με το ιστορικό και συναισθηματικό φορτίο της τοποθεσίας, ταξίδεψαν αστραπιαία σε όλη την πόλη.
Επί τόπου έσπευσαν ειδικοί, αρχαιολόγοι, επίσημοι, αξιωματούχοι κι άλλοι ένα σωρό. Όχι μόνο για αυτό καθ' αυτό το εύρημα αλλά και επειδή το πλοίο - φάντασμα κινδύνευε γρήγορα να εξαφανισθεί: εγκαταλείποντας την μακραίωνη φωλιά του και εκτιθέμενο στις συνθήκες της ατμόσφαιρας, το ξύλο άρχισε γοργά να αποδομείται, είπε ο αρχαιολόγος Νταγκ Μακέι, κι ευχαρίστησε το Θεό που έστειλε κατακαλόκαιρο βροχή στη Νέα Υόρκη διασώζοντας έτσι για την πόλη ένα από τα πιο περίεργα ευρήματα της ιστορίας της.
Πηγή : www.athensmagazine.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...