Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Ανήλικοι λαθρομετανάστες είχαν τρυπώσει σε φορτίο με πορτοκάλια

Πάτρα: Ανήλικοι λαθρομετανάστες είχαν τρυπώσει σε φορτίο με πορτοκάλια Στο λιμάνι

Συνελήφθησαν, τις  απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις αλλοδαποί, διότι βρέθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου ψυγείου Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, το οποίο αποτελούνταν από παλέτες με χαρτοκιβώτια που περιείχαν πορτοκάλια, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα οι ανωτέρω συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω ανηλικότητας.
Επίσης, συνελήφθησαν, τις απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ένας 40χρονος αλλοδαπός και μία 23χρονη αλλοδαπή που κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα καθώς και ένας 38χρονος αλλοδαπός που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα η 23χρονη συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη λόγω κυήσεως.
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: "Είμαι γαϊδούρι, όπου θέλω παρκάρω..."

Πάτρα: "Είμαι γαϊδούρι, όπου θέλω παρκάρω..." Συμβολή της Κορίνθου με Πατρέως

Τείνει να γίνει μόνιμο φαινόμενο... Παρακαρισμένα Ι.Χ. που αποκλείουν εντελώς τα πεζοδρόμια της Πάτρας και κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την ζωή των πεζών, ειδικά αν μιλάμε για μητέρες με καροτσάκια, ηλικιωμένους και ΑμεΑ.
Την φωτογραφία έστειλε αναγνώστης του thebest.gr. Το λευκό Ι.Χ. έχει... μεγαλοπρεπώς παρκάρει στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Πατρέως, κλείνοντας το πεζοδρόμιο. Αντίστοιχες καταγγελίες υπάρχουν και για άλλα σημεία της πόλης. Μήπως θα έπρεπε η Τροχαία να δείξει ένα παραπάνω ενα παραπάνω ενδιαφέρον; Ή τελικά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τις συνθήκες... ζούγκλας στο κέντρο της πόλης;
"Είμαι γαϊδούρι, όπου θέλω παρκάρω...", που λέει και η γνωστή εθελοντική ομάδα...
Πηγή : thebest.gr

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα για λαθραία τσιγάρα   Κατασχέθηκαν 77 πακέτα
Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 40 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, με τη βοήθεια πολιτών, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 40χρονο Πακιστανό, ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν 69 πακέτα λαθραίων τσιγάρων καθώς και το χρηματικό ποσό των 58,30 ευρώ.
Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα 8 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ κανένα από τα πακέτα που κατασχέθηκαν δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Πηγή : thebest.gr



Πάτρα: Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση πριν λίγο - 5,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

Πάτρα: Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση πριν λίγο - 5,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά   Μεγάλη ένταση και διάρκεια

Πηγή : thebest.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...