Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δυτική Ελλάδα: Επιστρέφει ο χειμώνας - Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Ευνοϊκές οι συνθήκες αιθαλομίχλης στην Πάτρα

Δυτική Ελλάδα: Επιστρέφει ο χειμώνας - Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Ευνοϊκές οι συνθήκες αιθαλομίχλης στην Πάτρα Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί από 4 έως 6 Μποφόρ

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις των μετεωρολόγων καθώς από το από το απόγευμα της Παρασκευής ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα έχει χειμωνιάσει, μετά την ανάπαυλα των αλκυονίδων. Ήδη, έχουν σημειωθεί σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες αργότερα το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο θα ενταθούν, ενώ αισθητή είναι η μείωση της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με το meteo.gr, τις επόμενες ώρες καταιγίδες θα πλήξουν την Πάτρα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στους 13 βαθμούς θα φτάσει στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί από 4 έως 6 Μποφόρ.
Η ένταση των ανέμων θα κοπάσει από το βράδυ του Σαββάτου με τη θερμοκρασία να πέφτει ακόμη περισσότερο στους 10 βαθμούς Κελσίου και να βρέχει.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις το βράδυ του Σαββάτου οι καιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη δημιουργία αιθαλομίχλης.
Πηγή : thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Τον άφησαν πεσμένο και αβοήθητο στην οδό Μαιζώνος


Ξαπλωμένο χωρίς τις αισθήσεις του, στη μέση της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Ολγας, βρήκαν αργά χθες το βράδυ οι περαστικοί έναν άνδρα μέσης ηλικίας, στον οποίο σταμάτησαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις τους δεν εμφανίστηκε η Αστυνομία, ενώ και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατέφθασε για να τον παραλάβει, ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...