Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Διαβάστε και πέστε μου: Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του φίλου μου και συναντούσατε... την μαντάμ με το Yaris στην Πλατεία Γεωργίου;


Και μετά λέμε… για ποιο λόγο έχουμε ξεφύγει! Όχι μόνο πάρκαρε το αυτοκίνητό της (μάρκας Yaris παλιό μοντέλο) κλείνοντας κάποιους που νομίμως είχαν σταθμεύσει στην Πλατεία Γεωργίου, όχι μόνο έπινε τον καφέ της με την παρέα της αδιαφορώντας για το αν κάποιοι είχαν δουλειά και έπρεπε άμεσα να φύγουν, αλλά… τους έβρισε όταν της έκαναν παρατήρηση! Διαβάστε την επιστολή αναγνώστη του «Κόσμου» ο οποίος έπεσε θύμα της συγκεκριμένης «μαντάμ»: 

«Σήμερα ήμουν ο θλιβερός πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου γύρω στις 2 το μεσημέρι κοντά στην πλ Γεωργίου. Τρέχοντας να προλάβω τις δουλειές και τα γραφεία ανοιχτά πάω να πάρω το αυτοκίνητό μου και βλέπω πως ένα άλλο αυτοκίνητο είχε διπλοπαρκάρει (χωρίς αλάρμ ανοιχτά ή οδηγό μέσα) και μου απαγόρευε να ξεπαρκάρω. Ημουν μαζί με την κοπέλα μου η οποία έψαχνε επί 5 λεπτά στις καφετέριες δεξιά αριστερά μήπως ήταν κάποιος εκεί που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Μετά από κάποια λεπτά, μια ξανθιά κυρία έρχεται όλο γέλιο και χαρά από μια κοντινή καφετέρια να μου ανοίξει το δρόμο. Πολύ εκνευρισμένος της έκανα παρατήρηση, γιατί δεν μπορούσα να χωνέψω πως εγώ όταν έχω κάποια δουλειά παρκάρω και 1 χλμ μακριά, ή τέλος πάντων αν όντως διπλοπαρκάρω πάντα μένω μέσα στο αυτοκίνητο και στέλνω κάποιον άλλον και η ίδια με είχε κλείσει για να ...πιεί τον καφέ της. Περίμενα να ακούσω ένα συγνώμη και αν' αυτού άκουσα ύβρεις όπως "μαλάκα", "ανθρωπάκι" κτλ. Απίστευτο! Σαν άμυνα, και για να μην ξεσπάσω πάνω της γιατί πραγματικά είχα πολλά νεύρα της λέω "μισό λεπτό" και κοιτάω την πινακίδα της "για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου" όπως της είπα. Ξεπαρκάρω μέσα σε μια πλημμύρα από ύβρεις και η κυρία με ακολουθούσε επί δύο τετράγωνα μιλώντας μου και ρωτώντας μου αν το έγραψα τον αριθμό της! Και να σκεφθείτε πως επρόκειτο για μία καλοντυμένη και με αυτοπεποίθηση οδηγός! Η οποίας όμως μάλλον μας θεωρούσε "ανθρωπάκια" επειδή τολμήσαμε και της κάναμε μια παρατήρηση. Δεν ξέρω, ίσως τα λέω αυτά και πάνω στα νεύρα μου, αλλά τα γεγονότα που σας είπα δεν αλλάζουν και υπήρχαν και μάρτυρες. Επειδή τέτοιες συμπεριφορές εσείς τις έχετε καυτηριάσει στο παρελθόν έκρινα σκόπιμο να σας διηγηθώ το περιστατικό»!

Επρεπε να της πάρουν τις πινακίδες;
Δεν είναι η πρώτη φορά (όπως ορθά επισημαίνει ο αναγνώστης μας) που έχουμε καυτηριάσει τέτοια περιστατικά. Οι περισσότεροι μπορεί να έχουμε διπλοπαρκάρει, όμως άλλο να εμποδίζεις κάποιον επειδή πήγες το παιδί σου στον γιατρό ή έχεις κάποια σοβαρή δουλειά και άλλο… για να πιεις τον καφέ σου και να κάνεις κουβέντα. Και άλλο να διπλοπαρκάρεις έχοντας οπτική επαφή με το παράνομα σταθμευμένο όχημά σου και άλλο… να είσαι αρκετές γωνίες μακριά! Αν δηλαδή ο αναγνώστης μας καλούσε την αστυνομία και η μαντάμ έχανε τις πινακίδες της… θα ξανάπινε τον καφέ της διπλοπαρκάροντας; 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ο "Κόσμος" της Πάτρας αναφέρεται στην Σαμπρίνα - Τι δήλωσε η ίδια στον Ηλία Τσίπα ;


Το θέμα του patra gossinews.gr ( Διαβάστε ΕΔΩ ) σχετικά με τον απόλυτο έρωτα που βιώνει η δημοφιλής τραγουδίστρια , Σαμπρίνα , στο πλάι του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων , Γιάννη Καμαρίτη , βρίσκεται στο σημερινό φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίας "Κόσμος" της Πάτρας που μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα της πόλης !

Η Σαμπρίνα δήλωσε στον διαχειριστή έκδοσης του συγκεκριμένου blog , πως ... βρίσκεται στα καλύτερα της !

Για περισσότερα στον "Κ" !

Φοβούνται νέο λουκέτο επιχείρησης που θα σκάσει σαν "βόμβα" στην Πάτρα


Συνεχίζεται η έντονη φημολογία για επιχείρηση που... απειλείται με λουκέτο! Αν και σε αυτήν εργάζονται δεκάδες άτομα και διατηρεί στην Πάτρα τουλάχιστον πέντε καταστήματα, πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω του ανταγωνισμού και της κρίσης κάνει συνεχώς περικοπές σε αριθμό εργαζομένων αλλά και μειώσεις μισθών. Ακόμη και μεταξύ τους οι εργαζόμενοι τονίζουν πως... κάτι δεν πάει καλά! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σκάσει "βόμβα" με νέο λουκέτο στην Πάτρα.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΣΔΟΕ: Στον πταισματοδίκη όποιος θέλει να κάνει "αρπαχτή" στο Καρναβάλι! "Καμπάνες" και σε άλλα πληρώματα!




Αυξάνονται συνεχώς τα καρναβαλικά πληρώματα, οι αρχηγοί των οποίων καλούνται να περάσουν το κατώφλι του Πταισματοδικείου για να εξεταστούν μετά τον έλεγχο και την μήνυση του ΣΔΟΕ για παραβάσεις που αφορούν το νόμο της φοροδιαφυγής. Μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί δέκα πληρώματα, οι αρχηγοί των οποίων καλούνται να δώσουν εξηγήσεις μετά από μήντση που έχει υποβάλει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για φοροδιαφυγή.

Μετά την φυλάκιση 9 μηνών σε αρχηγό πληρώματος ο οποίος κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή έχει άνοιξει ο "ασκός του Αιόλου" και πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα σε όλους όσους δεν εξέδωσαν φορολογικά στοιχεία για το έτος 2013.

Σε ένα άλλο πλήρωμα επεβλήθη πρόστιμο 300 ευρώ για φοροδιαφυγή.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την στιγμή που κάποιος αρχηγός πληρώματος έχει σκοπό το κέρδος, τότε θα πρέπει να εκδίδει φορολογικά στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση, κόβονται αποδείξεις από την βιοτεχνία που ράβει τις στολές και... ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κουίζ : Με ποιόν Πατρινό είναι "κολλητός" ο Χάρης Κωστόπουλος ;



Στο επίκεντρο βρέθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής , Χάρης Κωστόπουλος , λόγο της εμφάνισης του σε πασίγνωστο νεανικό στέκι της Αγίου Νικολάου ( Magenda meeting point ) !

Για ακόμη μια φορά κατάφερε να μας αποδείξει πως μόνο τυχαίο δεν μπορούν να ληφθούν τα εκάστοτε θετικά σχόλια που έχουν ακουστεί για αυτόν . Λόγο ότι έχε τύχει να τον γνωρίσω από κοντά , σας διαβεβαιώσω με το χέρι στην καρδιά πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά της νύχτας . Έτσι λοιπόν , βρίσκομαι σε θέση να σας αποκαλύψω πως αν και αρκετοί κοκορεύονται πως βρίσκονται στο στενό οικογενειακό κύκλο του Χάρη Κωστόπουλου , όμως μόνο σε ένα πρόσωπο οφείλουμε να του προσδώσουμε τον χαρακτηρισμό του "κολλητού" !

Η αναφορά μας δεν αναφέρεται σε κανέναν άλλον παρά στον υπεύθυνο προγράμματος του Ράδιο Πάτρα 106.5 , Βασίλη Μιχόπουλο !

Παντελίδης - Καρράς - Μιχόπουλος 


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...