Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ελπίδα Αδαμίδου : Το νέο μεγάλο όνομα της Παριζιάνα Live , σε θεόρατη γιγαντοαφίσα - Απίστευτο και όμως αληθινό !



Τεράστια εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη του patra gossip news.gr ( ΕΔΩ ) , στο άκουσμα της είδησης πως τελικά η Ελπίδα Αδαμίδου θα αποτελέσει το νέο μεγάλο όνομα , που θα ενσωματωθεί στην υπάρχουσα καλλιτεχνική ομάδα της Παριζιάνα Live !

Η επιλογή του προσώπου της , να ηγηθεί της πρώτης λαϊκής γυναίκας , φυσικά μόνο τυχαία δεν έγινε . Αρκεί μόνο κάποιος να ρίξει μια πρόχειρη ματιά στην γιγαντοαφίσα που είχε στηθεί για χάρη της , όταν τραγουδούσε στα Astra Live , ώστε να εκπλαγεί ...

Δείτε και μόνοι σας ...

Για ποιους είπε ο Κούγιας ότι... δεν γλιτώνουν;




Την άποψη ότι η εικόνα της Παναχαϊκής θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και με αυτές που θα γίνουν, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής παραδέχθηκε ότι θα αποκτηθούν τουλάχιστον άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές και τόνισε ότι πλέον η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, κάνοντας έκκληση στον κόσμο να στηρίξει τους «κοκκινόμαυρους».
«Τώρα δεν γλυτώνει κανείς από την Παναχαϊκή. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλές κινήσεις με στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στα πλέι οφ. Η προσοχή μας πρέπει να είναι πλέον στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εχουμε ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου και τον περιμένουμε να στηρίξει την ομάδα», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με δύο τραυματίες στην οδό Γούναρη - δίκυκλο έπεσε πάνω σε δίκυκλο για να μην πέσει πάνω σε πεζή



Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στην οδό Γούναρη. Ολα ξεκίνησαν όταν δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός και "κατέβαινε" την οδό προσπάθησε να αποφύγει νεαρή κοπέλα που εκείνη την στιγμή προσπαθούσε να διασχίσει την οδό στο ύψος της Ιωάννου Βλάχου. Ο νεαρός έκανε αριστερά και έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο δίκυκλο. Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός του πρώτου δικύκλου, ελαφρύτερα ο οδηγός του δεύτερου. Η νεαρή υπέστη σοκ. 


Πηγή : dete.gr

Δυναμικό comeback του στην νυχτερινή Αθήνα ετοιμάζει ο Δημήτρης Κοντολάζος

Γιαννης Πεφάνης - Δημήτρης Κοντολαζος - Ηλίας Τσίπας

Το τι έχει να γίνει στα «ΣΠΙΤΑΚΙΑ» στο Γκάζι από την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου δεν περιγράφεται… Δεν « έφταναν» ο Πέτρος Ίμβριος και η Ευδοκία που εδώ και δύο μήνες το «σπάνε» κάθε βράδυ το μαγαζί, στην παρέα τους έρχεται να προστεθεί και να τα «ισοπεδώσει» όλα μουσικά ο Δημήτρης Κοντολάζος.
Ο μεγάλος μας λαικός τραγουδιστής μάλιστα, παραμονή των Φώτων, συνοδευόμενος από την επί χρόνια σύζυγο του αλλά και τον μάνατζερ του Ηλία Καλογρήου, βρέθηκε στο απόλυτο στέκι κεφιού και διασκέδασης στο Γκάζι, όπου ανέβηκε στην πίστα, τραγούδησε, προκάλεσε πανικό με τον Πέτρο Ίμβριο και την Ευδοκία να ανακοινώνουν την καλλιτεχνική του άφιξη στο σχήμα τους και να τον καλωσορίζουν με αγάπη.
Πηγή : bizznews.gr

Γνωστή εταιρεία ρούχων ανοίγει κατάστημα 900 τετραγωνικών μέτρων στην Πάτρα! Αλλά όχι για όλους...




Το άνοιγμα του 28ου καταστήματός της ανακοίνωσε σήμερα η γνωστή αλυσίδα ένδυσης H&M και μάλιστα στην Πάτρα, στον αριθμό 25 της Αγίου Νικολάου.

Το 900 τ.μ., 3όροφο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Μαρτίου και θα προσφέρει μόδα αποκλειστικά για το μωρό και το παιδί.

«Η Πάτρα είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Στην H&M επενδύουμε με γνώμονα την ισχυροποίηση του Η&Μ brand στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη,» δήλωσε η κυρία Dominique Fantaccino, country manager Ελλάδος.

Σημειώνεται ότι η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 27 καταστήματα σε επτά πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κοιτάξτε πως πάρκαρε ο τύπος! Δεν έχει το θεό του....! ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ




Διασταύρωση Κορίνθου και Γούναρη, έξω απο το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας στο κέντρο της πόλης, ώρα 11 το πρωί. Οδηγός ΙΧ έχει σταθμεύσει στην ράμπα για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, κλείνοντας με το αυτοκίνητό του τη μοναδική δίοδο για τα αμαξίδια απο το σημείο αλλά και το διάδρομο που χρησιμοποιούν για τη μεκίνησή τους οι τυφλοί.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο "Pezoi Pedestrians" και τα σχόλια που τη συνοδεύουν καταδεικνύουν την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στο κέντρο σε σχέση με τη συμπεριφορά των οδηγών απέναντι στα ΑΜΕΑ και τη δυνατότητα μετακίνησής τους.Αρκετοί μάλιστα ανέφεραν πως δεν είναι λίγες οι φορές που κρατικά οχήματα -κλούβες αστυνομίας και λιμενικού- σταθμεύουν στο συγκεκριμένο σημείο έξω από τα Δικαστήρια της Πάτρας, δυσκολεύοντας την μετακίνηση των ΑμεΑ.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Αυτή είναι η ταμίας των super market ΚΡΟΝΟΣ! Ο ληστής της έβαλε το μαχαίρι στην κοιλιά




Η ταμίας του Σούπερ Μάρκετ "Κρόνος" στην παραλία Πατρών με δάκρυα στα μάτια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

Ο νεαρός ληστής που φορούσε κράνος και μιλούσε καλά ελληνικά μπήκε μέσα στο σουπερ μάρκετ στην 25η Μαρτίου στη μία μετά το μεσημέρι. Απείλησε τη ταμία με ένα μεγάλο μαχαίρι, στην συνέχεια άνοιξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και άρπαξε όλα τα χρήματα.

Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε με ένα δίκυκλο ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν και το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος προκειμένου να διαπιστώσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενδέχεται να άρπαξε περίπου 2.000 ευρώ. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...