Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα της Σαμπρίνας



Σε δίλημμα δείχνει να βρίσκεται η δημοφιλής τραγουδίστρια Σαμπρίνα , σχετικά με το επόμενο βήμα που οφείλει να ακολουθήσει . 

Διαβάστε μόνοι σας το μήνυμα που αναρτήθηκε από την ίδια στο διαδίκτυο :

Τώρα που το σκέφτομαι , μήπως να ταχθώ υπέρ των Ισλαμιστομουσουλμανικων αρχών... στην πρώτη κλεψιά σου κόβουν το χέρι... στην δεύτερη το πόδι... και πάει λέγοντας.....Φανταστείτε τους πολιτικούς μας....ΝΑΙ ΝΑΙ...και δεν θα μας λένε και ρατσιστές....... "

Με αυτούς συναντήθηκε η Πέγκυ Ζήνα στα καμαρίνια του "Κέντρου Πατρών" - Δείτε φωτογραφίες !

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ - ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΠΑΣ

Αφού τα πάντα κύλησαν με βάση τον αρχικό προγραμματισμό , με την LIVE εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα στο Κέντρο Πατρών να λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές , ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε το παρασκήνιο που εξελίχθηκε ...

Το κλίμα μεταξύ της καταξιωμένης λαϊκής ερμηνεύτριας και της διεύθυνσης του προαναφερόμενου μπουζουξίδικου , αναμφίβολα και δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερο , ύστερα από μια βραδιά άκρως επιτυχημένη . Αφού έκλεισαν τα φώτα και ο κόσμος ετοιμαζόταν για να αποχωρίσει , καταφέραμε να εισχωρήσουμε στο καμαρίνι της , συνομιλώντας για μερικά λεπτά με την Πέγκυ Ζήνα , η οποία μου υποσχέθηκε πως κατά την ερχόμενη , καλοκαιρινή εμφάνιση της εκ νέου σε πατρινό έδαφος , θα παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο patra gossipnews.gr !

Έτσι λοιπόν , εκτός από εμένα δείτε με ποια άλλα πρόσωπα συναντήθηκε .

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΖΗΣ

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΖΗΣ

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 



Όταν οι λουλουδούδες περικύκλωσαν την Πέγκυ Ζήνα - Απίστευτο περιστατικό !



Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το αποκλειστικό θέμα του tsipashlias.gr σχετικά με την εμβέλεια του λουλουδοπόλεμου που εξελίχθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς , στην προγραμματισμένη LIVE εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα στο "Κέντρο Πατρών "

Αρκεί μόνο κάποιος να ρίξει μια πρόχειρη ματιά στην παραπάνω φωτογραφία του Flashstars.gr , αντικρίζοντας όλες τις λουλουδούδες του συγκεκριμένου μπουζουξίδικου ... να έχουν περικυκλώσει την δημοφιλή λαϊκή ερμηνεύτρια .

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ = 1000 ΛΕΞΕΙΣ !


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...