Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η Πατρινή Αλίκη τον χώρισε... και εκείνος την ξεφτίλισε στο διαδίκτυο




Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί η νεαρή Αλίκη από την Πάτρα το πού θα κατέληγαν οι τολμηρές φωτογραφίες που είχε βγάλει ένα βράδυ με τον σύντροφό της. Και συγκεκριμένα δεν θα περίμενε με τίποτα και ποτέ ότι ο νεαρός με τον οποίο διατηρούσε σχέση θα αποφάσιζε να την εκδικηθεί με έναν τέτοιο τρόπο. Δηλαδή, να στείλει τις φωτογραφίες τους σε ειδική ιστοσελίδα όπου φιλοξενούνται φωτογραφίες «πρώην» συζύγων ή ερωτικών συντρόφων, τόσο από άλλες χώρες, όσο όμως και από την Ελλάδα. Και ανάμεσά τους μάλιστα έχει ξεχωρίσει και η περίπτωση της νεαρής Πατρινής Αλίκης η οποία έχει σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας και σχολιασμών! Με αποτέλεσμα οι περισσότερες από δεκαπέντε φωτογραφίες να έχουν αναγνωστεί από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσά τους και πολλούς Πατρινούς! Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι στην κεντρική φωτογραφία η εικονιζόμενη φαίνεται ξεκάθαρα, ενώ σε άλλες δύο που παραπέμπουν στην… ερωτική της πράξη με τον πρώην σύντροφό της, το πρόσωπό της φαίνεται από το πλαϊνό μέρος όμως εύκολα κανείς μπορεί να την καταλάβει. Πάντως το θέμα προκάλεσε την αντίδραση ορισμένων χρηστών οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν αυτή τη δυνατότητα που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε. Επειδή δηλαδή χώρισε με την σύντροφό του και έχει διαφορές να μπορεί να την τιμωρήσει εν αγνοία της βγάζοντας στον «αέρα» ακατάλληλες φωτογραφίες της. Και όπως δείχνουν τα στοιχεία, όλο αυτό δυστυχώς τείνει να γίνει «κακή μόδα» τα τελευταία χρόνια αφού όλο και περισσότερες φωτογραφίες γυμνών «πρώην» έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν σε διάφορες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου…

Οργή στο περιβάλλον του κοριτσιούΠάντως η καταγγελία μας ήρθε από πρόσωπο που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Και όπως μας είπε έχει προκληθεί αναστάτωση από την ενέργεια του πρώην της. Ο οποίος βέβαια έστειλε αυτές τις φωτογραφίες πριν από αρκετούς μήνες (η ίδια έχει χωρίσει πάνω από έναν χρόνο μαζί του) όμως δημοσιεύτηκαν πριν από ένα τρίμηνο περίπου και μόλις πρόσφατα έφθασε η σχετική πληροφορία στο περιβάλλον της.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Το tsipashlias.gr κερδίζει τις εντυπώσεις με τα αποκλειστικά θέματα - TOP 5 !


Αν και το tsipashlias.gr αριθμεί σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον αέρα , παρόλα αυτά όμως , έχει καταφέρει να κερδίσει όλες τις αρχικές εντυπώσεις !

Χιλιάδες αναγνώστες σε καθημερινή βάση προτιμούν να μας επισκεφθούν , προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις . Πάμε στο σημείο αυτό να σας παρουσιάσουμε τα αποκλειστικά θέματα εκείνα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη σας :

  1. Αποκλειστικό : Η απάντηση της Σαμπρίνας για την λήξη της συνεργασίας με την Παριζιάνα Live ... και ο επόμενος καλλιτεχνικός της προορισμός ( ΕΔΩ )
  2. Αποκλειστικό στο tsipashlias.gr - Πληθαίνουν οι φήμες περί μελλοντικής εμφάνισης του Γιάννη Πλούταρχου στην Πάτρα - Διαβάστε όλο το παρασκήνιο ( ΕΔΩ )
  3. Λήξη συνεργασίας μεταξύ Σαμπρίνας - Παριζιάνα Live ... και το δημόσιο ευχαριστώ του Κώστα Κόζη ( ΕΔΩ )
  4. Η πρωτοχρονιάτικη ευχή του Γιάννη Καρπή στον Ηλία Τσίπα και το παράπονο του ( ΕΔΩ )
  5. Αποκάλυψη : Η Πατρινή τραγουδίστρια που οδεύει προς τον μασωνισμό ( ΕΔΩ )


Πάτρα : Νέο "ροζ" σκάνδαλο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»



Η πόλη της απόλυτης καρναβαλικής παράδοσης , και των αλλεπάλληλων ροζ σκανδάλων , για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων !

Οι στενοί μου συνεργάτες μόλις πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησαν μαζί μου , προκειμένου να με ενημερώσουν ... πως στα σκαριά βρίσκεται μια κατάσταση άκρως ερωτική , η οποία λαμβάνει χώρα στο δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο της πόλης . Συγκεκριμένα οι διασταυρωμένες πληροφορίες μας , μιλούν για προϊσταμένη νοσηλεύτρια , η οποία έχει βρει τον κατάλληλο σύντροφο κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας της . Η εν λόγο κυρία αν και παντρεμένη , αυτό δεν φαίνεται να την εμποδίζει προκειμένου να φέρνει στο νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα που εργάζεται , το αίσθημα της ... για κουβεντούλα και ότι άλλο προκύψει !

Αναμφίβολα το ΕΣΥ δείχνει πως βαδίζει σε σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας ...



Αποκλειστικό : Η απάντηση της Σαμπρίνας για την λήξη της συνεργασίας με την Παριζιάνα Live ... και ο επόμενος καλλιτεχνικός της προορισμός !


Ο Κώστας Κόζης πρώτος μας αποκάλυψε την λήξη της συνεργασίας με την Σαμπρίνα , η οποία πλέον δεν θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μικρής Γαλλίδας . Λίγες ώρες αργότερα , η ίδια αποτύπωσε στο δημοφιλέστερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης , την προσωπική γεύση που της άφησε η δίμηνη καλλιτεχνική της παραμονή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ... και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία της με την οικογένεια Κόζη .

Διαβάστε το κείμενο που ανέβασε η δημοφιλής τραγουδίστρια :

" Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Κώστα Κοζη, και όλα τα παιδιά, που συνεργαστήκαμε στην Παριζιάνα live. Όλο τον κόσμο στην Πάτρα, που μας τίμησε με την παρουσία του,περάσαμε πολύ όμορφες βραδιές και αυτό ήταν μια επιτυχία που κάναμε όλοι μας μαζί. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία !!! "


Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια περί του επόμενου καλλιτεχνικού της προορισμού , το tsipashlias.gr επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Σαμπρίνα , η οποία μας διαβεβαίωσε πως έχει συμφωνήσει σε όλα με το μπουζουξίδικο του Mercury Live ( περιοχή Γκάζι της Αθήνας ) , με την επίσημη πρεμιέρα να έχει καθοριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή . Μάλιστα θα συνεργαστεί με την γνώριμη Ελένη Καρουσάκη !


Λήξη συνεργασίας μεταξύ Σαμπρίνας - Παριζιάνα Live ... και το δημόσιο ευχαριστώ του Κώστα Κόζη !



Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην διάβασε την παρακάτω ανάρτηση , που έγραψε ο ιδιοκτήτης του κοσμικού κέντρου Παριζιάνα στην Πάτρα.
Μετά το τέλος της μεγάλης και επιτυχημένης συνεργασίας της ταλαντούχας τραγουδίστριας Σαμπρίνας , έρχεται και ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ιδιοκτησία του κέντρου . Φυσικά το παραπάνω κενό αναμένεται να καλυφθεί με εξίσου αντάξιο καλλιτεχνικό όνομα . Μάλιστα σε μόλις λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε λεπτομερειακά τις καλλιτεχνικές μεταβολές που θα επέλθουν στο μπουζουξίδικο της μικρής Γαλλίδας , οι οποίες θα έχουν ως αποκλειστικό σκοπό .... φυσικά την βελτίωση τυχόν αρχικών αποκλίσεων !
Δείτε την παρακάτω ανάρτηση .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...