Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μόλις Τώρα : Ο Γιώργος Κολλιόπουλος έγινε μέτοχος σε καλοκαιρινό club !



Μια πολύ μεγάλη έκπληξη μας επιφύλαξε ο Γιώργος Κολλιόπουλος μόλις πριν λίγα λεπτά , η οποία συνδέεται άμεσα με τον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης . 

Συγκεκριμένα , μας αποκάλυψε πως κατάφερε να αγοράσει ποσοστό μεριδίου από θερινό κέντρο διασκέδασης , χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες περί αυτού. Φυσικά και ευχαρίστησε την οικογένεια Κόζη για την στενότατη συνεργασία που είχαν κατά τους τελευταίους μήνες , με μια νέα σελίδα να ανοίγει πλέον στην ζωή του . 

Διαβάστε την δημοσίευση που ανάρτησε ο ίδιος :

Εχθές το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο σήμερα βρέθηκα ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝPanagiotis Kolliopoulos ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ Xristos Kozis IIΚΑΙ Κώστας Κόζης ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ : ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΥΝΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ...Προς το παρόν αυτά .....ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΔΥΟ Κ.Κ αλλά αυτό θα γίνει επίσημα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...