Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό : Η απάντηση της Σαμπρίνας για την λήξη της συνεργασίας με την Παριζιάνα Live ... και ο επόμενος καλλιτεχνικός της προορισμός !


Ο Κώστας Κόζης πρώτος μας αποκάλυψε την λήξη της συνεργασίας με την Σαμπρίνα , η οποία πλέον δεν θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μικρής Γαλλίδας . Λίγες ώρες αργότερα , η ίδια αποτύπωσε στο δημοφιλέστερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης , την προσωπική γεύση που της άφησε η δίμηνη καλλιτεχνική της παραμονή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ... και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία της με την οικογένεια Κόζη .

Διαβάστε το κείμενο που ανέβασε η δημοφιλής τραγουδίστρια :

" Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Κώστα Κοζη, και όλα τα παιδιά, που συνεργαστήκαμε στην Παριζιάνα live. Όλο τον κόσμο στην Πάτρα, που μας τίμησε με την παρουσία του,περάσαμε πολύ όμορφες βραδιές και αυτό ήταν μια επιτυχία που κάναμε όλοι μας μαζί. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία !!! "


Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια περί του επόμενου καλλιτεχνικού της προορισμού , το tsipashlias.gr επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Σαμπρίνα , η οποία μας διαβεβαίωσε πως έχει συμφωνήσει σε όλα με το μπουζουξίδικο του Mercury Live ( περιοχή Γκάζι της Αθήνας ) , με την επίσημη πρεμιέρα να έχει καθοριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή . Μάλιστα θα συνεργαστεί με την γνώριμη Ελένη Καρουσάκη !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...