Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η πρωτοχρονιάτικη ευχή του Γιάννη Καρπή στον Ηλία Τσίπα και το παράπονο του ...


Ανάμεσα στις εκατοντάδες ευχές που έλαβα με αφορμή την είσοδο του 2014 , ήταν και αυτό εκ μέρους του Γιάννη Καρπή . Να σας πληροφορήσω πως πρόκειται για τον ιδιοκτήτη των : Cibo - Cibo - Greco cafe - Due Piani και του Signore Pizza . 

Διαβάστε το προσωπικό μήνυμα που μου έστειλε :

" Ηλία χρόνια πολλά καλή χρανιά να έχεις ... Αλλά να ξέρεις με στεναχώρησες λίγο τώρα τελευταία σε κάτι σχόλια ... Θέλω να πιστεύω ότι δεν είχες παράπονο από την συνεργασία μας .... Περιμένω να διορθώσεις με τον τρόπο σου ..... Φιλιά... "

Να σας διευκρινίσω πως με τον κύριο Καρπή συνεργάστηκα κατά την σεζόν 2009-2010 , όπου προσωπικά σαν Ηλίας Τσίπας είχα αναλάβει τα καθήκοντα του υπεύθυνου των δημοσίων σχέσεων στο πρώην Guzel club . Οι εντυπώσεις που είχα αποκομίσει από την συγκεκριμένη συνεργασία , σαφέστατα και δεν θα μπορούσαν να είναι οι καλύτερες . Από κει και πέρα να του ξεκαθαρίσω πως σέβομαι σε τεράστιο βαθμό την επιχειρηματική του αξιοπρόσεκτη πορεία και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να μπω στην λογική του να εκφραστώ αρνητικά για αυτόν !

Αν είχα κάτι προσωπικό μαζί του , θα του έλεγα αυτοπροσώπως , για αυτό είναι προτιμότερο να μην ακούει τις εκάστοτε Κασσάνδρες που του ψιθυρίζουν εσκεμμένα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...