Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ληστεία σε Σούπερ -Μάρκετ στα Ζαρουχλέικα


Ληστεία λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής έξω από σούπερ – μάρκετ  που βρίσκεται στην οδό Ευβοίας στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Δύο άνδρες με την απειλή αντικειμένου  κατάφεραν να αποσπάσουν από άνδρα περίπου χίλια ευρώ. Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης  Δράσης Πατρών αλλά και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι και αναζητούν τους δύο δράστες που διέφυγαν από το σημείο πεζοί. 

Πηγή : www.contraseolous.gr

Πάτρα: Δείτε φωτό με τα σπιτάκια που "φυτρώνουν" στην πλατεία Γεωργίου για το χριστουγεννιάτικο χωριό

Πάτρα: Δείτε φωτό με τα σπιτάκια που "φυτρώνουν" στην πλατεία Γεωργίου για το χριστουγεννιάτικο χωριό Το χωριό αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

13.20 Η πλατεια Γεωργίου αλλάζει όψη. Δείτε τα σπιτάκια που ξεφορτώνουν τα συνεργία του Δήμου για το χριστουγεννιάτικο χωριό.
10.50 Ξεκίνησε να στήνεται σήμερα το πρωί στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας το χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου. Καρουζέλ, τρενάκια, τάρανδοι, αγγελάκια και ένας Άη Βασίλης 10 μέτρα, μαζί με καραμελόσπιτα και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους Πατρινούς. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό κατασκευάστηκε από το καρναβαλικό συνεργείο του Δήμου. Θα περιλαμβάνει περίπτερα, στα πρότυπα αντίστοιχων κινητών εγκαταστάσεων του εξωτερικού.
Το χωριό αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Στον ίδιο χώρο θα εγκατασταθούν νοητές χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ελαφάκια για να εμπλουτίσουν το χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Η παραδοσιακή φάτνη δεν θα στηθεί, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, στην πλατεία Γεωργίου αλλά στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Δείτε τη μακέτα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
Πηγή :  www.thebest.gr

Πάτρα: Οι αντεξουσιαστές πήγαν με πούλμαν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για συμπαρπάσταση στους κρατούμενους


Με πούλμαν έφτασε πριν από λίγο ομάδα αντεξουσιαστών  στις  φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας για να συμπαρασταθούν στους κρατούμενους και  να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες κράτησης.
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις που βρίσκονται στη  φρουρά των φυλακών.
Πηγή : www.thebest.gr

Σπουδαστές στο ΤΕΙ Πάτρας, ο νεκρός και ο τραυματίας στο σημερινό τροχαίο

Σπουδαστές στο ΤΕΙ Πάτρας, ο νεκρός και ο τραυματίας στο σημερινό τροχαίο

Σπουδαστές του ΤΕΙ Πάτρας είναι ο νεκρός στο πρωινό τροχαίο που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου στο ύψος της αερογέφυρας Γαστούνης, όπως επίσης και ο σοβαρά τραυματίας, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Γαστούνης.

Ειδικότερα ο νεκρός 24 ετών, ήταν σπουδαστής του ΤΕΙ Πάτρας και καταγόταν από την Κρήτη, ενώ ο οδηγός του μοιραίυ αυτοκινήτου, που είναι επίσης 24 ετών, είναι και αυτός σπουδαστής στο ΤΕΙ της Πάτρας με καταγωγή από την Ρόδο.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου ερευνά η τροχαία Ηλείας.

Πηγή : pelop.gr

Ένταση στη Μαιζώνος- Καταστηματάρχης κάλεσε την αστυνομία- Παραλίγο να πέσει ξυλο



Στη Μαιζώνος, καταστηματάρχης κάλεσε την αστυνομία επειδή οι συγκεντρωμένοι έμποροι και υπάλληλοι εμπόδιζαν τους καταναλωτές να μπουν μέσα. Επικράτησε ένταση και έχει συγκεντρωθεί κόσμος στο ύψος της Ευαγγελίστριας.

Διαβάστε περισσότερα στο : www.contraseolous.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...