Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο ξύλο στο ΣΕΦ! Δείτε το βίντεο όπου Πρίντεζης και Μπέγκιτς ανταλλάσσουν μπουνιές με παίκτες της Γαλατάσαραϊ!!!

Απίστευτο ξύλο στο ΣΕΦ! Δείτε το βίντεο όπου Πρίντεζης και Μπέγκιτς ανταλλάσσουν μπουνιές με παίκτες της Γαλατάσαραϊ!!!

Από χώρο γιορτής το Σ.Ε.Φ. μετατράπηκε σε… ρινγκ με Μπέγκιτς, Πρίντεζη & Μενσά-Μπονσού να ανταλλάσσουν μπουνιές! Πιθανή η τιμωρία και του... Ολυμπιακού!...
Απέμεναν 3:09 (79-46) για να έρθει η επίτευξη της καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία του Ολυμπιακού (17-0) κι ο Κάρλος Αρόγιο της Γαλατάσαραϊ είχε το δικαίωμα για ελεύθερες βολές. Παρόλο που ευστόχησε σε αμφότερες, η μάχη για το πιθανό ριμπάουντ εξελίχθηκε σε… απίστευτο καβγά!

Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού άρχισαν τις μπουνιές και ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να τους χωρίσουν, ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε και αυτός μέρος στον… καυγά αρχίζοντας κι αυτός να γρονθοκοπεί τον παίκτη της Γαλατά, ο οποίος δεν είχε ανακόψει ταχύτητα.

Η τριάδα αποβλήθηκε απ” την αναμέτρηση και κινδυνεύει και με τιμωρία, όπως και ο Ολυμπιακός, αφού κάποιοι οπαδοί απ” την εξέδρα επιχείρησαν να εισέλθουν στο παρκέ, ενώ αρκετοί προκάλεσαν βροχή αντικειμένων τόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής όσο και κατά την αποχώρηση του Ποπς Μενσά-Μπονσού από διαφορετική έξοδο.

Μάλιστα χρειάστηκε ακόμη κι η παρέμβαση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε απ” τον κόσμο να ηρεμήσει. «Σταματήστε τώρα! Ηρεμήστε, δεν πρέπει να τιμωρηθούμε! Τι θα κάνουμε τώρα; Θα δείρουμε 10.000 έναν; Σκεφτείτε λογικά!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο : ΕΔΩ

Πηγή : Newspistol.gr


Συνεχίζει η «κόντρα» του Βουτσά με την Χρυσή Αυγή – Νέα προσπάθεια απολογίας του ηθοποιού για την φωτογραφία του με τον Παπαδόπουλο

boytsas

Για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για την Χρυσή Αυγή αλλά και την απάντηση σε αυτές του Ηλία Παναγιώταρου, με μια φωτογραφία του στο facebook που απεικονίζει τον ίδιο με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, σχολίασε σε πρόσφατησυνέντευξη του ο Κώστας Βουτσάς.
«Έθιξα τον κύριο Παναγιώταρο κι έπειτα με έθιξε κι εκείνος με την σειρά του. Εγώ χουντικός δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ. Τότε ήμασταν υπόδουλοι στην Χούντα όλοι. Μας κάλεσαν σε μια δεξίωση, όπως συνέβαινε συχνά με τους ηθοποιούς και πήγα», λέει στο περιοδικό OK!
Στη συνέχεια εξηγεί: «Μίλησα για την Χρυσή Αυγή και είπα ότι φοβάμαι πως αν πω κάτι θα μου κάψουν το σπίτι. Κι εκείνος θίχτηκε. Θίχτηκα κι εγώ με την φωτογραφία και τώρα ηρεμήσαμε. Δικαίωμα του να είναι Χρυσαυγίτης. Εγώ θέλω να φέρομαι σωστά. Τέλος μα αυτό το θέμα», καταλήγει ο ηθοποιός

ΛΕΥΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΓΥΜΝΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ)

AFRIKH


Με σχόλια όπως «να πως είναι να ζεις με βάρβαρους, σύντομα και στη χώρα σου», αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το βίντεο που θα παρακολουθήσετε. Θύμα μια λευκή γυναίκα η οποία, όπως αναφέρει στην σελίδα όπου και αναρτήθηκε το βίντεο, πρώτα βιάστηκε και έπειτα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου! Το περιστατικό συνέβη στη Νότια Αφρική ωστόσο δεν είδαμε καμία οργάνωση να το κατακρίνει μέχρι στιγμής! Τα τέρατα την κλωτσάνε, της πετάνε πέτρες και κομμάτια από μάρμαρο και την σκοτώνουν μπροστά στα αδιάφορα μάτια των περαστικών! Δείτε το με προσοχή. Περιλαμβάνει πολύ σκληρές σκηνές για … γερά στομάχια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πόσο στοίχιζε στον Δήμο (κάποτε) ο "Αγιος Ανδρέας" (που λέει ο λόγος)! Αύριο πάντως θα την βγάλουν με... παξιμαδάκια!


Στον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα, αύριο Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και οι δημοτικοί σύμβουλοι, θα παραστούν στην Θεία Λειτουργία και ακολούθως στη λιτάνευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου.
Μετά το πέρας της Λιτανείας ο κ. Δημαράς θα υποδεχτεί στο Δημαρχείο, τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και των φορέων, αλλά και τους δημότες, για ανταλλαγή ευχών με αφορμή τον εορτασμό της πόλης.
Η Δημοτική Αρχή, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, δεν θα παραθέσει το καθιερωμένο γεύμα στους επισήμους, λόγω της οικονομικής κρίσης και της λιτότητας που πλήττει όλους τους Έλληνες, αλλά και τους Δήμους.  Κάποτε διοργανώνονταν πανάκριβα γεύματα με μενού... ψάρι! Με πεντακόσιους καλεσμένους οι οποίοι στοίχιζαν πολλές χιλιάδες ευρώ. Ολα αυτά κόπηκαν. Καλύτερα! Γιατί όλοι οι ίδιοι και οι ίδιοι έτρωγαν!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΣΤΟ ΡΙΟ: Εσφαξε τη φίλη του και πήγε με τα χέρια γεμάτα αίματα στο Αστυνομικό Τμήμα


Με τα χέρια βαμμένα από το αίμα της φίλης του παραδόθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αστυνομία ένας άντρας Αλβανικής καταγωγής.


Ο άντρας δήλωσε πως πήγε να παραδοθεί γιατί λίγο πριν είχε σφάξει τη φίλη του. Το έγκλημα έγινε στην περιοχή του Ρίου.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Για τα παιδάκια δεν έβαζαν φανάρι... αλλά έβαλαν για το LIDL! Θα ταλαιπωρούνται όσοι κατεβαίνουν την Ελευθερίου Βενιζέλου... για να εξυπηρετούνται οι Γερμανοί! Ποιος υπέγραψε από την Περιφέρεια; Μήπως πρέπει να ειδοποιηθεί ο Ρακιντζής;


Αυτό και αν είναι σκάνδαλο. Τουλάχιστον ηθικό! Τον Οκτώβριο κάτοικοι της περιοχής των εργατικών κατοικιών του Ψαροφαϊου συγκέντρωσαν υπογραφές και κατέθεσαν αίτημα προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, πάνω από το ύψος της Ακρωτηρίου. Και τούτο διότι η συνοικία έχει κοπεί στην μέση, με αποτέλεσμα ακόμη και μαθητές να είναι αναγκασμένοι καθημερινά να διασχίζουν κάθετα τον δρόμο και να πηδούν τα κάγκελα δύο φορές την ημέρα πηγαίνοντας στο σχολείο, οι δε ηλικιωμένοι για να εκκλησιαστούν πηδούν πάνω από τις μπάρες με κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή!

Η ΕΥΔΕ ΜΕΔΕ απάντησε αρνητικά στο αίτημά τους. 
Όταν όμως το ίδιο θέμα τέθηκε λίγο αργότερα από την πολυεθνική εταιρεία LIDL, υποκατάστημα της οποίας στεγάζεται λίγα μέτρα πιο κάτω από την Ακρωτηρίου επί της Βενιζέλου, οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν. Η ΕΥΔΕ ΜΕΔΕ σύμφωνα με τον προϊστάμενό της κ. Λάμπρου αρνήθηκε να βάλει φανάρια, όμως τα έβαλε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Μάλιστα τις εργασίες για την τοποθέτηση φαναριού τις πλήρωσε... η LIDL!
Ο φωτεινός σηματοδότης που ετοιμάζουν, παρότι βρίσκεται σε στροφή, παρότι απέχει ελάχιστα μόνο μέτρα από την Ακρωτηρίου (όπου βρίσκεται ο κεντρικός κόμβος), είναι απολύτως σαφές ότι εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες της πολυεθνικής LIDL! Ο ίδιος ο κ. Λάμπρου δήλωσε στον Max Fm πως η τοποθέτηση φαναριού σε απόσταση 100 μέτρων από την Ακρωτηρίου θα δημιουργεί... κομφούζιο και θα καθυστερεί εξαιρετικά η ροή των αυτοκινήτων. 

Κάτοικοι δηλώνουν πως το ζήτημα είναι πολύ περίεργο. Και ζητούν παρέμβαση του κ. Ρακιντζή για να διερευνηθούν πτυχές και λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Με νέα "υπερκαταιγίδα" θα υποδεχθούμε το Δεκέμβριο - Κρύο και χιόνια στο πρώτο μισό του μήνα



Όλα τα προγνωστικά στοιχεία συμφωνούν πως η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα η Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, θα κυλίσει με κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας.

Φαίνεται να έρχεται υπέρ-κακοκαιρία, μιας και διαφαίνονται πάρα πολύ ισχυρές καταιγίδες και βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα,με τα χιόνια ωστόσο να είναι πολύ πυκνά πάνω από τα 1400-1500 μέτρα.

Είναι ακόμα μία πολύ μεγάλη κακοκαιρία που φαίνεται να πλήττει την χώρα μας στις 1 Δεκεμβρίου, πράγμα που έχει γίνει πολύ σπάνια στο παρελθόν, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι βροχές και καταιγίδες, αλλά είναι το γεγονός ότι τα φαινόμενα αυτά, είναι πολύ ισχυρά, δημιουργώντας φοβερά προβλήματα.
Πάντως να έχετε υπόψη σας πως ο καιρός μέσα στον Δεκέμβριο και κυρίως στο πρώτο του μισό, θα είναι αρκετά χειμωνιάτικος, με κρύο, βροχές αλλά και χιόνια σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας, βορειοδυτικής χώρας.

Είναι ακόμα μία πολύ μεγάλη κακοκαιρία που φαίνεται να πλήττει την χώρα μας στις 1 Δεκεμβρίου, πράγμα που έχει γίνει πολύ σπάνια στο παρελθόν, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι βροχές και καταιγίδες, αλλά είναι το γεγονός ότι τα φαινόμενα αυτά, είναι πολύ ισχυρά, δημιουργώντας φοβερά προβλήματα.

Πάντως να έχετε υπόψη σας πως ο καιρός μέσα στον Δεκέμβριο και κυρίως στο πρώτο του μισό, θα είναι αρκετά χειμωνιάτικος, με κρύο, βροχές αλλά και χιόνια σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας, βορειοδυτικής χώρας.


Επίθεση του χιονιά το Σάββατο
Νέα επίσκεψη Δτου χιονιά θα έχουμε αύριο Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην χώρα μας και συγκεκριμένα σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας και της δυτικής Μακεδονίας.

Χιονοπτώσεις φαίνεται να δέχονται και όλες οι πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, ωστόσο χιονόστρωση δεν θα παρουσιαστεί παρά μόνο πάνω από τα 1000 μέτρα.

Το ήδη κρύο έδαφος και οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν ως το Σάββατο, θα καταφέρουν να μετατρέψουν τις βροχοπτώσεις ενός συστήματος που θα επηρεάσει την χώρα μας από το Σάββατο και μετά, σε πυκνές χιονοπτώσεις, σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής Ελλάδας, κυρίως το απόγευμα και τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, προς ξημερώματα Κυριακής σε υψόμετρο ακόμα και πάνω από τα 600-700 μέτρα.


Σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, θα χιονίζει πάνω από τα 1000-1100 μέτρα, ωστόσο γρήγορα τα υψόμετρα των χιονοπτώσεων θα ανέβουν πάνω από τα 1500-1600 μέτρα.

Την Κυριακή και με την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας που θα παρουσιαστεί, τα χιόνια θα σημειώνονται σε υψόμετρα άνω των 1300-1400 περίπου μέτρων στην βορειοδυτική χώρα και άνω των 1500-1600 μέτρων σε Στερεά και Πελοπόννησο, και οι όποιες χιονοπτώσεις θα μετατραπούν σε βροχές.

Πηγή : patranews.gr

Το βίντεο των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών- Τα «σπάει» κανονικά!


Τα «σπάει» το βίντεο που ανάρτησαν οι διοικητικοί υπάλληλου του Πανεπιστημίου της Πάτρας.
Συγκινητικό αλλά και ουσιαστικό. Αξίζει αν το δείτε…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

ΠΑΤΡΑ: Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Ανδριόπουλο


Συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων και άνθρωποι του πολιτισμού είπαν σήμερα το τελευταίαο αντίο στον Ανδρέα Ανδριόπουλο ιδρυτή και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτιστικών Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων.
Η ε εξόδιος ακολουθία εψάλη Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας.
Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, αφήνοντας πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη το έργο του στον πολιτισμό.

Για περισσότερες φωτογραφίες : www.dete.gr

Η Πάτρα γιορτάζει τον Πολιούχο της – άγνωστο ποιοι πολιτικοί θα παραστούν στις εκδηλώσεις


Ενώ ήδη η συντριπτική πλειοψηφία των πλούσιων πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων των "Πρωτοκλητείων 2013" ολοκληρώθηκε με επιτυχία και απομένει πλέον η κορύφωσή τους, με το διήμερο εορτασμό της μνήμης του Πολιούχου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, σήμερα και το Σάββατο, έγιναν γνωστά τα ονόματα των ιεραρχών που θα εκπροσωπήσουν την Εκκλησία της Ελλάδος στη λαμπρή αυτή θρησκευτική πανήγυρη.
Φέτος θα τιμήσουν τη μεγάλη αυτή εορτή της πόλης με την παρουσία τους οι Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, Γλυφάδας κ. Παύλος, Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, καθώς και ο Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, οι οποίοι και θα πλαισιώσουν τον Ποιμενάρχη των Πατρών κ. Χρυσόστομο στις σχετικές τελετές, του Εσπερινού της παραμονής και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, το Σάββατο.
Αντίθετα, εξαιρετικά ασαφές παρέμενε μέχρι χθες το πεδίο που αφορούσε την εκπροσώπηση σε πολιτικό επίπεδο!

Πηγή : dete.gr



Πάτρα: Ποια ήταν η Ναταλία Βουτσινά που δολοφονήθηκε άγρια στα Μποζαϊτικα - ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο facebook

Πάτρα: Ποια ήταν η Ναταλία Βουτσινά που δολοφονήθηκε άγρια στα Μποζαϊτικα - ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο facebook ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό, ήταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου, Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.
Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενη ανάρτηση στο thebest.gr η Ναταλία Βουτσινά, υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.
Οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η άτυχη 43χρονη στο facebook
 
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: Πλήθος πιστών στον Άγιο Ανδρέα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πλήθος πιστών στον Άγιο Ανδρέα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Κορυφώνονται το Σάββατο οι εκδηλώσεις για τον Πολιούχο

Πλήθος πιστών συρρέουν από το απόγευμα στο νέο Ι. Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα ενόψει της αυριανής του εορτής. Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:
Παρασκευής 29/11/2013 στις 6 το απόγευμα Μέγας πανηγυρικός εσπερινός ενώ θα ακολουθήσει η νυχτερινή Θεία λειτουργία στις 10 το βράδυ, πάντοτε στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου.
Σάββατο 30/11/2013 το πρωί, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί η πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία και θα ακολουθήσει η Θεία Δοξολογία και η λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της εικόνας του Αποστόλου Ανδρέα στους δρόμους της Πάτρας.
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις θα ηγείται ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, με τον οποίο θα συγχοροστατήσουν οι Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, Γλυφάδος Παύλος και Ιερισσού Θεόκλητος.
Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από την δημοτική αρχή, λόγω κρίσης δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος το καθιερωμένο γεύμα προς τους επισήμους.
Για περισσότερα : www.thebest.gr

Ο "Κήρυκας" έφερε άσχημο μαντάτο - Ανδρέα Βρη κουράγιο...

του Κωνσταντίνου Φλαμή
Ο Ανδρέας Βρης έφυγε γρήγορα σήμερα από την Περιφέρεια όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος. Συγκλονισμένος από το γεγονός της δολοφονίας της συντρόφου του. Οσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν καλά πόσο ψύχραιμα αντιμετωπίζει τα θέματα. Πριν μερικά χρόνια, είχε χάσει σε τροχαίο την αγαπημένη του αδελφή, την Ελευθερία, σύζυγο του επίσης φίλου μου δημοσιογράφου Στάθη Κεραμιδά. Σήμερα χάνει την μητέρα της δεύτερης κόρης του, η οποία σε ηλικία μόλις 10 ετών, βιώνει κάτι πολύ δύσκολο για ένα μικρό κοριτσάκι, μία ευαίσθητη κουκλίτσα. Στερείται τη μαμά της. Ο Ανδρέας Βρης και σήμερα αντιμετωπίζει ψύχραιμα το θέμα. Με όση δύναμη του έχει απομείνει. Ξέρουμε πολύ καλά πως νιώθει, όμως μας συγκλόνισε με τα λόγια που είπε πριν λίγο, έξω από το σπίτι στο οποίο έγινε το έγκλημα. "Θα πάω εγώ να πάρω σήμερα την κόρη μου από το σχολείο. Και θα της εξηγήσω τι έγινε" είπε. Ανδρέα κουράγιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να χάνεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δύο ανθρώπους. Κουράγιο. Ο φίλος σου ο Στάθης είναι δίπλα σου, το ξέρω. Οπως και πολύ άλλοι. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Ο "Κήρυκας" έφερε σήμερα άσχημο μαντάτο. Αλλά οι Βρής θα συνεχίσει. Με τις κοράκλες του. Αναψε ένα τσιγάρο, πάρε μία ανάσα και συνέχισε..

Πηγή : dete.gr

ΠΑΤΡΑ-ΣΟΚ: Την έσφαξε και παραδόθηκε στην αστυνομία με τα χέρια αιματοβαμμένα - Θύμα η γνωστή έμπορος Ναταλία Βουτσινά σύντροφος του Ανδρέα Βρη-ΦΩΤΟ


Με βαμμένα τα χέρια από το αίμα μιας γυναίκας παραδόθηκε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ένας άντρας Αλβανικής καταγωγής. Ο 33χρονος δήλωσε πως πήγε να παραδοθεί γιατί λίγο πριν είχε σφάξει μία γυναίκα. Το  τραγικό γεγονός έγινε στην περιοχή Μποζαϊτικων  τέρμα Ιλισσού.

Για περισσότερα : www.dete.gr

«Ρεβεγιόν» χωρίς το ΣΔΟΕ θα κάνουν για πρώτη φορά φέτος τα μπουζούκια και τα μπαρ


Ρεβεγιόν» χωρίς το ΣΔΟΕ θα κάνουν για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια τα κέντρα διασκέδασης και η αγορά. Με εντολή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη οι έλεγχοι στην αγορά που είχαν σταματήσει εδώ και ένα μήνα, αρχίζουν άμεσα από την 1η Δεκεμβρίου, όχι όμως από την νέα Υπηρεσία Προληπτικού Ελέγχου που θα υποκαταστήσει το ΣΔΟΕ στο έργο του, αλλά από υπαλλήλους των ΔΟΥ που επιφορτίζονται προσωρινά με τα καθήκοντα αυτά για τους επόμενους τρεις μήνες...


Αυτή ήταν η λύση ανάγκης που επελέγη για να μην αφεθεί άλλο ασύδοτη η αγορά καθώς εκτιμάται ότι έχουν ήδη χαθεί τουλάχιστον 100-150 εκατ. ευρώ για το δημόσιο, αφού τόσο απέδιδαν κατά μέσο όρο οι προληπτικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ κάθε μήνα.

Ωστόσο και οι έλεγχοι αυτοί θα είναι «κουτσοί» αφού, βάσει των οδηγιών, θα σταματούν στις 10 το βράδυ το αργότερο! Ειδικά την περίοδο των εορτών η φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο δεν σταματούν αλλά ανθούν το βράδυ. Φαίνεται όμως πως στο υπουργείο Οικονομικών πιάστηκαν ανέτοιμοι να “καταργήσουν” τους προληπτικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ, αφού δεν μπόρεσαν να βρουν λεφτά για να καλύψουν τουλάχιστον το κονδύλι του μηνός Δεκεμβρίου, ώστε να πληρωθούν οι υπερωρίες των περίπου 150 ελεγκτών που θα έπρεπε να δουλεύουν μετά τα μεσάνυχτα για να κάνουν ελέγχους.

Επιπλέον, οι υπάλληλοι αυτοί θα λείψουν από τις αποδεκατισμένες από προσωπικό ΔΟΥ αφού, για να μην πληρώνονται επιπλέον λεφτά για υπερωρίες, τις ημέρες που θα βγαίνουν για έλεγχο δεν θα πηγαίνουν στην κανονική υπηρεσία τους, αλλά ο διευθυντής τους θα τους απαλλάσσει από ό,τι άλλο θα έκαναν εκείνη την ημέρα!

 Θα ζητούν αποδείξεις

Με βάση τις οδηγίες που αναμένεται στείλει ίσως και σήμερα στις ΔΟΥ ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, οι διευθυντές 60 μεγάλων ΔΟΥ της χώρας (Α΄τάξεως) θα συγκροτήσουν συνεργεία με δύο έως και τέσσερα άτομα.

Τα συνεργεία αυτά θα βγαίνουν στην αγορά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες και μέχρι τις 10 μμ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για να διενεργούν ελέγχους. Κάθε Δευτέρα όμως θα στέλνουν απολογιστικά στοιχεία στο υπουργείο για το τι ελέγχους έκαναν και τι απέδωσαν.

Τα συνεργεία αυτά θα κάνουν ελέγχους στη διακίνηση και πώληση αγαθών, αν εκδόθηκαν τα προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία δηλαδή αποδείξεις, τιμολόγια κλπ

Όταν διαπιστώνουν διακίνηση αγαθών στο δρόμο ή όταν βγαίνουν πελάτες πελατών από κάθε είδους επαγγελματική εγκατάσταση πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών θα ζητούν να δουν αν κόπηκαν αποδείξεις. Οι έλεγχοι θα γίνονται έτσι έξω από εμπορικά καταστήματα, κουρεία, εστιατόρια, ινστιτούτα αισθητικής, συνεργεία κλπ

Από τον πελάτη θα ζητούν την απόδειξη και θα ελέγχονται τα στοιχεία που αναγράφονται (όνομα εκδότη, ημερομηνία, ποσό δαπάνης κλπ). Αν διαπιστώσουν πως είναι όλα σωστά, τότε δεν απαιτείται να μπουν στο κατάστημα.

Αν όμως διαπιστώσουν παράβαση, τότε θα εισέρχονται στην επαγγελματική εγκατάσταση, θα δηλώνουν την ιδιότητά τους και θα δείχνουν την εντολή ελέγχου και την αστυνομική τους ταυτότητα. Μετά θα αρχίζουν έλεγχο στο ταμείο και στα πρόσθετα βιβλία (σε σχολεία, συνεργεία, κέντρα αισθητικής, ξενοδοχεία κλπ) που θα φτάνει στο αν έχει η επιχείρηση υποβάλει τις δηλώσεις ΦΠΑ και άλλων φόρων, αν τα ποσά που δηλώθηκαν ήταν ανακριβή ή σωστά κλπ.

Επίσης θα ελέγχουν αν η επιχείρηση εφαρμόζει τον σωστό συντελεστή ΦΠΑ 13%, ειδικά στις επιχειρήσεις εστίασης, ψησταριές, μπαρ κλπ

Το σύστημα αυτό θα εφαρμόζεται προσωρινά μέχρι το αργότερο την 31η Ιανουαρίου 2014 έως ότου αναμένεται να λειτουργήσει η νέα Υπηρεσία Προληπτικών Ελέγχων που θα συσταθεί και αντικαταστήσει το ΣΔΟΕ στους ελέγχους αυτούς.

Πάτρα: Έσφαξε 43χρονη μητέρα ενός παιδιού

Πάτρα: Έσφαξε 43χρονη μητέρα ενός παιδιού – Την κατακρεούργησε με μαχαίρι και της έκοψε την καρωτίδα

Συγκλονίζει την Πάτρα η στυγερή δολοφονία της γυναίκας που βλέπετε στην φωτογραφία.
Ο δράστης του εγκλήματος παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα με τα χέρια του αιματοβαμμένα.
Δεν ξέρουν τι να πουν στην 8χρονη κόρη της, οι στενοί συγγενείς της άτυχης γυναίκας

Για περισσότερα : bizznews.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...