Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αποκάλυψη : Η Πατρινή τραγουδίστρια που οδεύει προς τον μασωνισμό !



Η σημερινή αποκάλυψη που θα προβούμε αποκλειστικά μέσα από το tsipashlias.gr , αναμφίβολα θα προκαλέσει δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα !

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες του συγκεκριμένου blog , είναι σε θέση να σας αποκαλύψουν την είδηση πως πασίγνωστη τραγουδίστρια της Πάτρας ... βρίσκεται στο πάρα πέντε προκειμένου να ενταχθεί στον μασωνισμό . Ναι λοιπόν καλά ακούσατε , μπορεί κάποιοι να μένουν κυριολεκτικά με ανοιχτό το στόμα , όμως η προαναφερόμενη είδηση έσκασε σαν βόμβα στην αποκάλυψη του ονόματος της τραγουδίστριας . Η ίδια εμφανίζεται να περνάει αρκετές ώρες στην μελέτη της νέας τάξης πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί , με αποτέλεσμα ήδη να έχει δεχτεί κρούση προκειμένου να ενταχθεί πιο ενεργά στο υπάρχον τάγμα ... Το μόνο που απομένει είναι είναι η τελική απόφαση που θα λάβει .

Για όσους έχουν απορίες περί της φιλοσοφίας - κουλτούρας που πρεσβεύει ο μασωνισμός , τότε θα ήταν καλύτερα να ενημερωθούν : ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...